Празник за све љубитеље теста, тестенине и хлеба: Трећи Тестивал 9. и 10. октобра

Аутор: draganadpetrovic
338 посета

А „храна је најбољи лек”! – писао је крајем 19. века просветитељ и народни лекар Васа Пелагић, и додаје: “од добре хране зависи благостање и здравље народа. Само сит човек може да мисли правилно и да ради уредно и довољно.“
Трећи Фестивал теста, тестенине и хлеба ТЕСТИВАЛ, биће одржан у Дорћол Плацу у суботу и недељу 09. и 10.10.2021.
Посетиоци ће, током два фестивалска дана, моћи да виде понуду са акцијским ценама преко 30 излагача и присуствују на више од шест радионица са дегустацијом!

Илустрација: Са претходног фестивала/ Фото: Удружење ТЕСТИВАЛ

Тема трећег Тестивала биће ванилице један од најпопуларних колача код нас. Наравно, биће ту и најразличитијих врста хлеба и тестенине, за сваког по нешто. У још увек неповољној епидемиолошкој ситуацији Тестивал ће се одржати уз поштовање свих прописаних мера.
Фестивала теста, тестенина и хлеба ТЕСТИВАЛ биће од 11.00 х до 19.00 х у суботу и недељу, 09. и 10.10.2021. Церемонија отварања је у суботу од 12.00 х. Цена једнодневне улазнице је 200 динара. Улазнице ће бити доступне на улазу у Дорћол Плацу.
Свечана додела награда за најбољег излагача фестивала и за најбољи производ фестивала, биће одржана у недељу, 10. октобра од 16.00 х.

Илустрација: За сваког понешто/ Фото: Удружење ТЕСТИВАЛ

у случају да, због неповољне епидемиолошке ситуације, не буде могуће одржавање Фестивала теста, тестенине и хлеба ТЕСТИВАЛ 09.10. и 10.10.2021., Удружење ТЕСТИВАЛ, ће организовати виртуелни фестивал Фејсбук и YоуТубе платформи.

Извор: Агробизнис магазин

Srodni tekstovi

Оставите коментар