Да ли сте скоро куповали ципирипи крем? Проверите датум и видите да ли сте купили ове серије!

Аутор: dzonioff
269 посета

Компанија Нестле Адриатиц саопштила је данас да је после приговора потрошача поводом присуства комадића гуме у Ципирипи Дуо крему, из предострожности добровољно повукла са домаћег тржишта Ципирипи кремове свих рокова трајања до краја октобра 2018. године.

Наводећи да су са тржишта повучене постојеће серије и формати Ципирипи кремова Дуо, Нугат и Чоко-Ванила, али и да се примедбе не односе на остале Ципирипи производе, укусе и формате, компанија је саопштила да је после детаљне анализе утврђено да је гума у производ доспела из производне линије.

„Иако је у овом случају интерна процена безбедности хране показала да конзумирање ових производа не представља ризик по здравље потрошача, из разлога предострожности смо одлучили да добровољно повучемо све наведене Ципирипи кремове са српског тржишта“, наводи се у саопштењу.

Компанија је навела и да је предузела све неопходне мере како би спречила да се таква ситуација деси у будућности као и да је о тим мерама одмах обавестила Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде.

„Безбедност и квалитет наших производа, као и поверење наших потрошача су приоритети наше компаније и веома нам је жао уколико је ово изазвало неку врсту непријатности“, навела је компанија и позвала потрошаче да додатне информације о Ципирипи кремовима добију бесплатним позивом на број 0800 000 100, радним данима од 8.30 до 16.30 часова.

Извор: БЕТА

Srodni tekstovi

Оставите коментар