Галерија ракије, како вам се чини? Још кад можете да дегустирате експонате…

Аутор: Gdjakovic
545 посета

Марија и Милан Јовичић познати су пословној широј јавности тридесет година. Своју пословну визију ширили су полако корак по корак. Освајали тржишта, спајали пословне пријатеље и омогућили многима да кроз њихове агробизнис и  конференцијске сусрете, прошире видике и бизнис аранжмане. Њихов дугогодишњи рад препознале су и стручне комисије, тако да простор данашње Гегулине галерије осмишљене са традицијом, али и модерним стилом красе многобројне награде и признања. Скромно али са поносом кажу није увек било лако, али су у духу њиховог слогана једне од фирми, односно ,,Гегуле” остали на нога.

Прича Јовичића почиње оснивањем предузећа „ГЕГУЛА“за откуп и прераду воћа и поврћа, и производњу ракије. Налази се у саставу „Хелга Гроуп“ која постоји још од 1992. године. И једна, и друга фирма послују на традицији претходног породичног бизниса.

Галерија фотографија: овде

Наши саговорници потичу из домаћинских кућа где се увек држало до традиционалних врености добре хране, што би рекли ића и пића производњом. Откад су домаћинство преузели Милан и његова супруга Марија, производња ракије је унапређена, упакована у одличну дизајн линију, али су и даље задржали старе рецептуре, онакве по којима су ракију правили њихови преци, од шљиве црвене ранке шумадинке.

Наставк текста на линку:

Ракијска тура у Галерији ракије

 

Srodni tekstovi

Оставите коментар