Zakazana obuka kontrolora za unapređenje standarda kvaliteta meda

Аутор: dzonioff
1,2K посета

Kao što smo ranije objavili, SPOS je juna prošle godine dobio projekat Ministarstva poljoprivrede posvećen unapređenju standarda kvaliteta „Dobra pčelarska praksa“ kroz odgovarajuću obuku, koji nije mogao ranije biti sproveden zbog epidemije korona virusa, ali je IO SPOS doneo odluku o datumima održavanja obuke pčelara, koja će se održati u Pogonu za prikupljanje i plasman meda pčelara SPOS-a „Naš med“ u Rači.

Zbog epidemije korone, tokom obuke poštovaće se mere distance i nošenja maski (ponesite maske sa sobom), te će umesto planirana dva dana, obuka morati da traje četiri dana, pošto u sali ne može da prisustvuje veći broj ljudi od dozvoljenog.

Obuka će se održati 20, 21, 27. i 28. februara 2021. godine, po objavljenom programu obuke.

OBUKA JE NAMENjENA prvenstveno postojećim kontrolorima Standarda DPP, jer oni imaju prednost (predsednici društava i udruženja članica SPOS-a, ili osobe koje su predsednici ovlastili da budu kontrolori). Ali, mogu se prijaviti svi zainteresovani pčelari, pa će i oni biti pozvani na obuku, ako bude bilo mesta.

Prijavljivanje se obavlja mejlom na spos.operativa@gmail.com ili viber porukom ili pozivom na broj 060/444-08-08. U prijavi je potrebno da navedete sledeće podatke:

* Ime i prezime
* Društvo pčelara preko kog ste član SPOS
* Funkcija u društvu (predsednik, član nekog organa društva ili član društva)
* Telefoni (mobilni i fiksni)
* Datumi obuke koji vam najviše odgovaraju (navodite sva četiri, po redosledu koji vam najviše odgovara, prvi datum treba da bude onaj koji vam najviše odgovara, a poslednji onaj koji vam najmanje odgovara)
Broj mesta je ograničen, te vas molimo za razumevanje ako ne bude bilo mesta za sve. Ako interesovanje bude baš veliko, u narednom periodu organizovaćemo dodatne istovetne obuke.

Sve detalje možete pročitati na sledećem linku:https://spos.info/obrazovanje-kontrolora-standarda-kvaliteta-dobra-pcelarska-praksa/

Izvor: SPOS

Srodni tekstovi

Оставите коментар