Savjetovanje i sajam proizvođača mlijeka Republike Srpske

Аутор: Gdjakovic
266 посета

Poštovane dame i gospodo, dragi predstavnici medija,

Želimo Vama i svima nama uspješnu i stabilnu 2023. godinu u nadi ćemo je se sjećati po dobrom.
I ove godine naše Udruženje organizuje Savjetovanje i sajam proizvođača mlijeka R. Srpske, sa ciljem unapređenja proizvodnje mlijeka i jačanja konkurentnosti ovog sektora u Srpskoj i Bosni i Hercegovini. Ove godine će biti već 8. Savjetovanje po redu, a od malog druženja poljoprivrednika uspjeli smo da pokrenemo i mini sajam, te okupimo poljoprivrednike – proizvođače mlijeka i preduzeća koje posluju u ovoj oblasti na jednom mjestu. Prošle godine smo imali više od 170 učesnika ovog događaja, uključujući predstavnike 24 preduzeća sa područja bivše Jugoslavije, ali i Španije, Grčke, Izraela, Austrije i drugih zemalja.
I ove godine pozivamo sva preduzeća koja posluju u ovoj oblasti da učestvuju na ovom događaju i prezentuju svoju ponudu. Vas, poštovani predstavnici medija pozivamo da ispratite ovaj događaj i ako ste u mogućnosti objavite ovaj poziv za preduzeća.
8. Savjetovanje i sajam se održati 27. i 28. februara 2023. godine u Gradišci u prostorijama MOTELA TAXI BAR. 

Ove godine očekujemo teme koje će pokriti 1) reprodukciju goveda i 2) lanac vrijednosti proizvodnje mlijeka. Na temu reprodukcije će biti organizovana panel diskusija sa 3 proizvođača mlijeka.
Na sljedećim linkovima možete pogledati kako je to izgledalo prethodnih godina:
Za sve one koje žele biti dio ovog događaja mogu da nas kontaktiraju i saznaju uslove učešća na uppmrs@gmail.com ili na telefon 051 492 997. Prijave za učestvovanje se zatvaraju na dan 20.01.2023. godine.
Hvala Vam unaprijed

Mljekari RS

Srdačan pozdrav,

UDRUŽENJE POLJOPRIVREDNIH PROIZVOĐAČA – MLJEKARA REPUBLIKE SRPSKE
DAIRY FARMERS ASSOCIATION OF THE REPUBLIC OF SRPSKA
      
Tel: 00387/51-492-997
Fax:00387/51-492-998
Adresa: Knjaza Miloša 21, 78000 Banja Luka
Republika Srpska, Bosna i Hercegovina

Srodni tekstovi

Оставите коментар