„Наш мед“: Ово је цена за килограм сунцокретовог меда

Аутор: draganadpetrovic
1,1K посета

Погон ”Наш мед” у преговорима је за продају сунцокретовог меда у неограниченим количинама, по ценама за пчеларе у распону од 3,55 до 3,70 евра за килограм сунцокретовог меда (збир основне цене и ПДВ надокнаде, односно коначна цена коју пчелар добије за килограм меда), зависно од картице лојалности коју поседујете или не поседујете.Пчелари којима одговара цена, имају само три услова пред собом. Први је да што пре, најкасније до понедељка доставе своје пријаве, јер је у току писање уговора и морамо знати које количине меда можемо понудити. Надамо се да ће уговор на крају и бити потписан, односно да купац неће одустати због наше спорости. Зато морамо бити брзи. Пријаве ће се примати и након понедељка, али првопристигла количина би ушла већ у први уговор. Други услов је да пчелар пре узорковања треба са површине меда да уклони све што није мед (восак и слично). Трећи је да је у овом послу амбалажа у којој предајете мед неповратна и прихватала би се свака врста и величина амбалаже.

Ако се преговори успешно заврше, што је јако извесно, објавићемо и прецизне цене према картицама лојалности и потписаном уговору о лиценци за стандард квалитета ”Добра пчеларска пракса”, као што смо објавили и за багремов мед.

Договор са купцем је да мед плати унапред, односно непосредно пре кретања шлепера ка њему, а шлепер креће када новац легне на рачун Погона, те ће пчелари бити врло брзо исплаћени, без икаквих ризика.

Илустрација: Пријаве доставити до понедељка/ Фото: Pixabay

Они који су већ пријавили сунцокретов мед Погону треба само да потврде да им цена одговара, и да ОБАВЕЗНО измене пријаву ако је у међувремену дошло до измена количина због делимичне продаје и слично.

КАКО ДА ПРИЈАВИТЕ СУНЦОКРЕТОВ МЕД ЗА ПРОДАЈУ:

Потребно је да што пре доставите следеће податке о меду који нудите, а у пријави коју ћете слати мејлом или поштом, ОБАВЕЗНО наведите следеће податке:

1 – Име и презиме пчелара члана СПОС-а

2 – Назив друштва/удружења пчелара преко кога сте се учланили у СПОС

3 – Адреса локације меда

4 – Мобилни и фиксни телефон, мејл

5 – Количина сунцокретовог меда која се нуди (минимум 150 кг) са навођењем године врцања меда

6 – Наведите да ли сте потписали Уговор о лиценци за приступ Стандарду квалитета „Добра пчеларска пракса“, као и датум потписивања уговора, јер тај мед ће имати већу откупну цену

Kонтакт особа којој шаљете наведене податке (искључиво мејлом, Вибером или редовном поштом) је комерцијалиста Погона „Наш мед“ Марко Глишић, 064/65-77-833, nasmed.prodaja@gmail.com

Ако немате финансијских могућности да га позовете а то вам је неопходно, довољно је да му пустите СМС поруку о томе, и он ће вас позвати о трошку Погона!

Пошто је он скоро сваки дан на терену, имајте разумевања ако вам се не јави увек на телефон, те му пошаљите СМС поруку и јавиће вам се чим буде могао. Ако се не јави до краја дана, сутра ујутру позовите директора Погона Ненада Портића на 060/444-07-07.

Ако понуду меда шаљете редовном поштом, шаљите је на адресу:

Погон „НАШ МЕД“
Ул. Солунских ратника бр. 2
34210 Рача

(ако шаљете брзом поштом, упишите број телефона примаоца: Ненад Портић, 060/444-07-07)

Извор: https://spos.info/do-37-evra-za-kilogram-suncokretovog-meda/

Srodni tekstovi

Оставите коментар