„Наш мед“ на највећој светској изложби у Дубаију

Аутор: draganadpetrovic
859 посета

Највећи планетарни догађај у историји света, светска изложба достигнућа свих земаља света „DUBAI EXPO“, на којој се очекује 25 милиона посетилаца упркос корони, отворена је 1. октобра и трајаће целих 6 месеци. СПОС и Погон „Наш мед“ су поносни што се и НАШ МЕД нашао на овој изложби, захваљујући подршци председнице Владе Србије Ане Брнабић.

Велику помоћ пружили си нам и министарка трговине, туризма и телекомуникација Татјана Матић (која је и комесар DUBAI EXPO SERBIA) и министар пољопривреде Бранислав Недимовић. Посебно нам је помогла и Ана Илић, заменица комесара DUBAI EXPO SERBIA, иначе виша саветница у кабинету председнице Владе.

Павиљон Србије отворио је председник Србије Александар Вучић.Директор српског павиљона, изграђеног по моделу винчанске куће, је наш стари пријатељ Игор Ковачевић, директор Конгресног бироа Србије и професор Економског факултета у Београду, који нам је помогао да добијемо организацију Симпозијума Апимондије 2021. године (ОВДЕ) и са којим се заједно боримо да у Србију доведемо и Конгрес Апимондије.

Илустрација: Из архиве Агробизнис магазина

Од 18. до 25. фебруара 2022. године, током недеље пољопривреде, делегација СПОС-а и Погона „Наш мед“ ће и лично разговарати са потенцијалним купцима меда.

Дотле, на српском павиљону се већ излаже и продаје мед из Погона „Наш мед“, са прилагођеним брендом на арапском језику (превод бренда на арапском језику је ТЕЧНО ЗЛАТО).

СПОС се захваљује свима који су нам помогли да се нађемо на највећем планетарном догађају у историји, како већ поменутима у тексту, тако и Маји Бојовић, саветници у Јединици за имлементацију стратешких пројеката кабинета председнице Владе.

Извор: https://spos.info/nasmeddubai/

Srodni tekstovi

Оставите коментар