Агробизнис магазин подржао најуспешније пољопривреднике у 2017. години

Аутор: dzonioff
823 посета

Банца Интеса је прогласила победника такмичења за најуспешније пољопривредне произвођаче Интеса Фармер 2017, на свечаној церемонији којој су присуствовали Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Бранислав Недимовић и највиши представници банке.

Роберт Силађи из Бајше код Бачке Тополе освојио је прво место у категорији Интеса Сточар, док је Владимир Остојић из Сремске Митровице победник у категорији Интеса Ратар. Душан Петровић из Госпођинаца код Жабља био је најуспешнији у категорији Интеса Повртар, док је Зорица Ковачевић из Черевића код Беочина однела победу у категорији Интеса Воћар, а Стевица Марковић из Брестовца код Лесковца у категорији Слоw Фоод произвођач.

Банца Интеса је победнике конкурса наградила студијским путовањем на међународни сајам пољопривреде Агритецх 2018. године, који се одржава у Тел Авиву од 8. до 10. маја 2018. године.

На пети циклус Интеса Фармер се пријавило више од 600 пољопривредника.

Најбоље пољопривреднике је одабрао стручни жири у саставу: Предраг Миленовић, директор Сектора за пословање са малим бизнисом Банца Интеса, Ђорђе Радуловић, директор Одељења за управљање продајом регистрованим пољопривредним газдинствима, Банца Интеса, Војислав Живановић, менаџер за спонзорства, донације и догађаје Банца Интеса, Биађо Карано (Биагио Царрано), председник Удружења Слоw Фоод конвивијума у Србији и Горан Ђаковић, главни уредник часописа Агробизнис магазин.

Банца Интеса је једна од водећих банака на домаћем тржишту у погледу подршке пољопривреди. У току првих седам месеци 2017. године, банка је регистрованим пољопривредним произвођачима одобрила 23,2 милиона евра кредита и остварила раст нових пласмана од 9,3 одсто у поређењу са истим периодом претходне године.

Srodni tekstovi

Оставите коментар