Трка за најбољи силокомбајн се наставља, New Holland представио „Тhe FR Forage Cruiser“

Аутор: Gdjakovic
707 посета

Трка за најбољи силокомбајн се наставља, New Holland представио „Тhe FR Forage Cruiser“

New Holland слави 60. годишњицу од производње својих првих  комбајнa за силажу на сопствени погон, односно самоходних комбајна. То се десило када је трансформисан легендарни вучени комбајн СП818 у самоходну машину. Поводом значајног јубилеја New Holland обележава ову важну прекретницу посебним издањем „Тhe FR Forage Cruiser“ (ФР).

Нови модел биће означен са налепницом поводом 60. годишњице сребрном траком и сребрним листом који симболизују напредне технологије и машине изузетних перформанси. Комбајни за припрему сточне хране ће такође имати јединствене предности.

Хенрик Аасков Хансен, глобални менаџер производа за комбајне за производњу сточне хране овим поводом каже: „Последњих 60 година комбајни за сточну храну New Holland непрестано померају границе перформанси, испоручујући најквалитетнију силажу која ће задовољити и најзахтевније захтеве сточара. То су недавно  доказали и наши ФР модели који су непроцењива средства у производњи биомасе која се брзо развија као одговор на све већи раст потражње за био горивима“.

Srodni tekstovi

Оставите коментар