Тражите сејалицу за кукуруз, помоћићемо вам у избору!

Аутор: Gdjakovic
155 посета

Поводом предстојеће сезоне сетве 2024 године фабрика Мајевица Сервис као највећи произвођач широкоредних сејачица на простору Југоисточне Европе својим купцима пружа невероватне услове за
набавку нових сејачица. За АГРОБИЗНИС магазин :говорио је Комад Радован који је руководилац продаје у овој домаћој компанији: “ Најпре бисмо издвојили брзу испоруку на кућну адресу, гаранцију на квалитет у периоду од 36 месеци као и широк асортиман који укључује сејалице радног захвата два, четири, шест, осам, девет, једанаест и дванаест редова кукуруза уз могућност опремања сејалица са контролом сетве, хидро-маркерима, депозиторима за минерално ђубриво и слично“.

Задовиљни купац мајевице и Радован Комад

Господина Радован је дање појаснио: „Као срце машине, сетвени апарат је посебно издвојен у гарантном листу и за њега важи гарантни рок од 60 месеци. Посебно нас радује чињеница да смо у протеклих 10 месеци на домаће тржиште испоручили више од 120 шесторедних сејачица. Том приликом смо увидели да је више од 50% купаца већ имало у поседу сејачице које смо ми произвели што представља доказ посвећености нашем бредну и захвални смо на поверењу домаћим пољопривредницима које проистиче из огромног задовољства квалитетом“.

Цене четворедних сејалица за кукуруз се крећу у распону од 560.000,00 до 1.090.000,00 у зависности од опреме коју имају. Као најјефтинији модел у рангу сејачица радног захвата 4 реда кукуруза издвајамо из понуде сејалицу Лару, која има раони сетвени апарат израђен од високо квалитетне пластике која у овом моменту кошта 560.000,00 рсд са пдв. Наравно у понуди су и четворедне сејачице са алуминијумским сетвеним кућиштем дискосним апаратом које могу бити опремљене и са депозиторима за вештачко ђубриво, контролом сетве, хидро маркерима чија цена изности 1.112.000,00 рсд.

Ценовне разлике су нарочито присутне код модела сејачица чији радни захват од 8 редова до 12 редова
кукуруза. Примера ради, осморедна сејачица која је опремљена склопивом гредом, дискосним сетвеним
апаратом, контролом сетве и хидрауличним маркерима кошта свега 2.050.000 рсд са пдв.
Овом приликом позивамо све пољопривреднике који немају широкоредне сејачице да искористе нашу
сезонску акцију нарочито што у овим моментима могу да искористе прилику и добију субвенционисане
кредите за набавку механизације који је расписало министарство пољопривреде. У наредном периоду се
очекују и конкурси за набавку механизације што ће додатно помоћи пољопривредницима.
Све које интересују широкоредне сејалице могу да се обрате на број телефона: 063 416 158

Фото: https://majevica.co.rs/

За више информација посетите сајт произвођача.

Srodni tekstovi

Оставите коментар