Погледајте какав трактор нам долази из Јапана!

Аутор: Gdjakovic
412 посета

АГРОЛ је ове године на сајму АГРОБЕЛГРАДЕ представио новитет у својој понуди и нешто што нам је заиста недостајало на тржишту, а то је јапански трактор!

Игор Лончар, АГРОЛ

Према речима Игора Лончара, менаџера продаје у АГРОЛУ, услови набавке трактора прошле и ове године су их навели да пробају да размишљају о новим тржиштима и алтернативним произвођачима погонске механизације. Један такав је и модел YANMAR YM359 о ком смо и разговарали на сајму. „У питању је јапански трактор марке YANMAR, фирма која је најпознатија можда по производњи бродских мотора и значајно је име у наутици али поред тога они се баве производњом трактора и производњом мотора за друге тракторе. Многи брендови који су овде на сајму изложени имају YANMAR  мотор“ каже за Агробизнис магазин Лончар и додаје: „Овај трактор је одличан за воћарска газдинства, има до 60 коњских снага за европско тржиште док се у Азији производи до 130 коњских снага. Модел  који је изложен има 60 коњских снага“.

Цена трактора биће позната наредног месеца, велика дилема је контејнерски превоз и заправо то је разлог због чега није могуће сада објавити коначну цену.

Међу бројним предностима које истиче произвођач наводи се брза промена правца  кретања напред и назад, омогућавајући рад утоваривача без напора. Погодан је рецимо за рад на сортирању, руковање материјалом и померању бала сена. GEAR DRIVE  мењач се комбинује са Yanmar дизел мотором што обезбеђује употребљивију снагу.

Трактори серије YM3 су дизајнирани са удобношћу, ефикасношћу и свестраношћу. Долазе са подесивим ваздушним седиштем и равним изолационим дизајном подне плоче за максималну удобност током рада. Компатибилан је са прикључцима категорије 1 и категорије 2. Телескопска вучна рука пружа лакоћу и удобност уз мала подешавања за брзу монтажу прикључка.

Стигао из Јапана на сајам АГРОБЕЛГРАДЕ

Поред свега наведеног Игор Лончар каже да доњи положај резервоара за гориво омогућава брзо и лако пуњење горивом. Већи капацитет резервоара повећава продуктивност на терену и омогућава вам да радите дуже без прекида.

Игор Лончар: Цена ће бити позната за месец дана

У протеклом времену АГРОЛ је постао једна од водећих компанија-снабдевача нашег тржишта садним материјалом, противградним мрежама, машинама и опремом за савремене воћаре и виноградаре.

„Првих година свога пословања били смо базирани само на трговину  резервних делова и опреме за ратарство а и дан данас у нашој понуди је део тог програма као што су кардани, “С” опруге и др… Од 2000. године све више се окрећемо ка воћарству и увођењу нових технологија за воћаре. Данас, можемо понудити све од пројектовања воћњака, подизања истог па до опреме за сортирање и паковање“ рекао је за Агробизнис магазин Марко Принцип, директор спољне трговине у АГРОЛ-у.

Марко Принцип, АГРОЛ

Srodni tekstovi

Оставите коментар