Које су најпродаваније сејалице у 2023 и 2024 години?

Аутор: Gdjakovic
189 посета

З.З. ,,Сивац“-Сивац је приликом одабира сејалице која нам је била преко потребна водио рачуна о томе да сејалица буде што квалитетнија, а уз сто мању цену костања, с обзиром на тренутну ситуацију у пољопривреди. Приликом обиласка фабрике Мајевица у Бачкој Паланци били смо изузетно дочекани од стране директора Радована Комада, који нас је провео кроз производни погон, показао нам на лицу места како се сејалице израђују и склапају, и пружио нам све потребне информације које су нас занимале. Уверили смо се да је израда квалитетна, да су резервни делови и сервис доступни у сваком моменту, и да је цена изузетно повољна. Такође, битна је била и брзина израде и испоруке, која је трајала мање око 15 дана. Сетва и пуштање сејалице у рад нам тек предстоји, али на основу свега виђеног можемо рећи да смо презадовољни са оним сто смо купили и што нам је испоручено. У питању је пнеуматска сејалица од 8 редова, са склопивом гредом. ЗЗ ,,Сивац,, обрадјује 740 ха земље, а са овом сејалицом планирамо да сејемо сунцокрет и кукуруз.

Код нас је као и код многих пољопривредника владало мишљење да је најбоље да узмемо неку увозну сејалицу, али смо се уверили да је квалитет таквих сејалица много лошији, цена нешто већа од Мајевице, а доступност резервних делова врло упитна и неизвесна. Пријатно смо изненађени фабриком Мајевица у Бачкој Паланци и препоручили би свима који планирају куповину сејалице да посете фабрику и увере се у наше речи рекао је Стеван Жугић, Директор З.З. ,,Сивац“.

Фотографија: Испорука сејачице за ЗЗ Сивац

Господин ЕМАНУЕЛ ЧЕБЗАН- НИКОЛИНЦИ: „Купио сам сејалицу пре месец дана , нисам је још користио. Испоручена ми је јако брзо од уплате средстава. Добио сам је на кућну адресу, све похвале за Мајевицу“.

Испорука за ПГ Чебзан

ППГ БОРИСЛАВ БАРАЋ-ШАШИНЦИ: „Имам 2 сејалице марке Мајевица једна је 6 реди , друга 9 реди. Прву сам купио давне 2003 године. До сада нисам имао никакав проблем и зато сам одлучио да опет купим нову сејалицу“.

“Када купцу кажете да ће сејачица бити испоручена у експресном року и када купац зна да је цена коју плаћа најнижа на тржишту а прати је гарантни рок од 3 до 5 година онда не постоји ниједна препрека која га може зауставити да купи сејачицу. Наш принцип је врло једноставан, увек имамо на стању најмање 5.000 сетвених батерија И питање испоруке се своди само на време потребно за монтажу сејачице. Поседујемо испитни сто за сетвени апарат тако да операцију сетве симулирамо пре испоруке купцу. Пољопривредници из Србије али И из читавог света препознали су наш начин рада као изузетан и успех је био неизбежан. Данас можемо да се похвалимо чињеницом да више од 10.000 људи широм света сетву обавља са нашим сејачицама“  рекао је за Агробизнис магазин Комад Радован, руководилац продаје у Мајевици и додао: “Наш годишњи капацитет производње захваљујући инвестицијама које смо сами финансирали је око 10.000 сетвених јединица И то нас чини веома поносним јер не само што имамо способност за појединачне испоруке на локалу већ у последњим годинама активно учествујемо у државним тендерима у Африци и Азији. Веома смо задовољни са начином субвенционисања пољопривредне механизације у Србији. Сада је прилика да се купи сејачица, примера ради шесторедна сејачица по текућим конкурсима у АП Војводини крајњег корисника уколико добије субвенцију кошта мање од 600.000,00рсд.”


Насловна фотографија: Производна линија сејалица у Мајевици

 

Srodni tekstovi

Оставите коментар