Излог за светску индустрију пољопривредних машина

Аутор: Gdjakovic
398 посета

AGRITECHNICA је излог за светску индустрију пољопривредних машина и форум за будуће проблеме у производњи усева. Искористите знање међународних институција за пољопривредну индустрију и разговарајте о актуелним питањима, трендовима и стратегијама са стручњацима из ДЛГ мреже.

За пољопривредну производњу од пресудног је значаја поуздано снабдевање покретне механизације са погонском снагом. Данас се трактори, самоходне машине и покретна утоварно-транспортна техника у пољопривреди углавном покрећу дизел моторима. Међутим, захтеви за смањењем загађивача представљају техничке и економске изазове – алтернативни погонски системи су тражени.

Али одакле ће доћи снага сутрашњице? Како је могуће повећати енергетску ефикасност, смањити загађење  CO2 и смањити употребу дизела? Обновљиви извори енергије и регенеративно произведена електрична енергија су решења која упућују у овом правцу. Већ данас постоје различите опције за практичну примену. Али која је алтернатива погодна за употребу у пољопривреди? Да ли нам треба неколико алтернатива одједном?

Искуство вожње вам даје прилику да сами испробате пољопривредну технологију са алтернативним погонским системима осим фосилног дизела на кружној стази. Ово је само део онога што вас очекује на број један сајму за пољопривредну механизацију AGRITECHNICA.

https://www.agritechnica.com/en/

Препоручујемо за читање:

Како до новог трактора и механизације, већина пољопривредника тражи решење

Srodni tekstovi

Оставите коментар