NLB KomBank Organic конкурс:Пријава пројеката органских произвођача до 20. априла

Аутор: draganadpetrovic
493 посета

Београд, 22. март 2022 – Још мање од месец дана остало је до затварања NLB KomBank Organic конкурса, у оквиру ког ће Комерцијална и НЛБ Банка пет најбољих пројеката из области органске производње и прераде хране, стимулисати новчаним наградама у укупном износу од 2,5 милиона динара.

Једанаести по реду NLB KomBank Organic конкурс ове године ће, под називом „За здравије сутра“, бити отворен све до 20. априла за пољопривреднике са регистрованим газдинством, који су сертификовани или у процесу сертификације за органску производњу, укључујући и оне који поседују групни сертификат, односно уговор са организатором производње.

Пројекти се достављају електронским путем на  organic@nlb.rs и organic@kombank.com или поштом на адресе Комерцијалне или НЛБ Банке и назнаком Конкурс за најбољи пројекат производње и прераде органске хране.

Од 2012. године до сада на адресу Organic конкурса пристигло је више од 580 и награђено готово 40 пројеката, док је прошла година била рекордна са чак 84 пристигле пријаве.

Извор: Агробизнис магазин

Srodni tekstovi

Оставите коментар