U Čačku je održana sedma smotra najbolje srpske šljivovice, a proglašena je najbolja prepečenica …
Технологија прераде
-
- Технологија прераде
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović otvorio fabriku sladoleda
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffFabrika sladoleda Froneri Adriatic otvorena je danas u Staroj Pazovi, u nju je uloženo …
- Технологија прераде
Peglana kobasica od konjskog mesa – novi specijalitet sa juga
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffPiroćanci najavljuju novu proizvodnju čuvenog specijaliteta. PIROTSKA „peglana“ kobasica, ili kako je Piroćanci od …
-
ŠID: Prošle nedelje je direktor turske Uprave za kontrolu mesa i mleka sa svojim …
- Технологија прераде
Да ли сте пили некада плаво вино? Наранџасто? Још много промена се дешава на тржишту!
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffВино је једно од најпопуларнијих алкохолних пића у људској историји, које се сматра једним …
- Технологија прераде
Како се прави домаћа нутела од наших најбољих куварица рецепт за крај поста!
Аутор: dzonioffАутор: dzonioff– 1 литар млека – 200 гр квалитетног путера (маслаца) – 6 кашика брашна …
- Технологија прераде
Холанђани се спремају за производњу сира у Гучи?
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffПредставници холандске фирме МААЗ Даирy Фоодс (MAAZ Dairy Foods) посетили су Млекару Валлетта у Вучковици, …
- Технологија прераде
Италијански прехрамбени гиганти у Србији крајем месеца
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffБеоград, 14. 2.2018.– Италија извози у Србију највише вина од свих земаља Европске уније …
- Технологија прераде
Отоврена нова кланица – инвестиција локалне самоуправе и привредника
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffЗа сточаре Ресаве и Свилајнца у петак, 26.јануара 2018. године, је у Свилајнцу, свечано …
- Технологија прераде
Најчешћи пропусти код производње вина у домаћинству
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffДобро неговано и здраво вино је бистро, допадљиве боје и пријатног укуса и мириса. …