Proizvodi od bundeve Dejan Đukić iz Crepaje kod Pančeva rešio je da spoji staro …
Технологија прераде
-
-
U Srbiji se sve manje piju vina koja se mešaju sa kiselom vodom. Sve …
- Технологија прераде
Kakva nam je hrana koju jedemo? Imamo li stručnjake, kako je bilo pre 60 godina…
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffInstitut za prehrambenu tehnologiju i biohemiju Poljoprivrednog fakulteta u Beogradu obeležava 60 godina postojanja …
-
Vinogradari i vinari iz valjevskog kraja, okupljeni u Udruženju „Gradina“, ovogodišnju berbu, koja je …
-
„Srpski kvalitet“ je dobrovoljna oznaka kvaliteta srpskih proizvoda regulisana Uredbom o označavanju poljoprivrednih i …
-
Proizvodnja salate gotovo da nije ista pre petnaest godina i danas. Ne samo što …
- Технологија прераде
Nakon trovača iz Francuske sa mlekom i Holandije sa jajima Poljaci prodali pokvareno meso širom Evrope!
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffNavodno strogi i efikasni propisi Evropske unije pokazali su se na delu kao loši …
- Технологија прераде
PROIZVOĐAČI SOKOVA JEFTINIJE DO KVALITETNIH SIROVINA, A KUPCIMA SVE MANJE VOĆA U SKOVIMA!
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffProizvođači voćnih sokova i uvoznici sirovina plaćaju za oko pet odsto manju carinu za …
- Технологија прераде
Hrana takođe ima svoj trend, šta će biti popularno ove godine?
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffNovi trendovi u ishrani – Šansa za ulaganje i novi izvor zarade? (Foto: Twin …
- Технологија прераде
Novo! Inspekcije za hranu prešle u drugo ministarstvo!
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffKontrola prometa hrane u maloprodajnim objektima u Srbiji preći će, nakon usvajanja predloga izmena …