Фабрика чоколаде швајцарске компаније „Бери Калебо“ отворена је у Новом Саду, у присуству председника…
Технологија прераде
-
- Технологија прераде
ОД ПОЧЕТКA ДО КРАЈА – Сушени парадајз
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicПриче ОД ПОЧЕТКА ДО КРАЈА посветио сам парадајзу и то у сушеном облику. Наравно,…
- АгроекономијаОрганска пољопривредаСеоски туризам и рурални развојТехнологија прераде
Агро Белграде 2022. одржаће се од 27. до 29. јануара на Београдском сајму
Аутор: GdjakovicАутор: GdjakovicРелативно нова манифестација из сектора пољопривреде поново се припрема за сам почетак наредне године.…
- Технологија прераде
Хоће ли бити пекмеза и ракије ове године?
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicПОТРАЖЊА за шљивом не јењава, иако је њена цена на зеленим пијацама за 30…
- Технологија прераде
Пиротски качкаваљ стигао и у књиге
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicБез старопланинских стада оваца не би било ни чувеног пиротског качкаваља, који је радо…
- Технологија прераде
Све о Међународном фестивалу ракије „Ракија и ракијаши 2021“
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicОвогодишњи Међународни фестивал ракије „Ракија и ракијаши 2021“ одржаће се у суботу 23. октобра…
- АгроекономијаБиљна производњаЗадругарствоСеоски туризам и рурални развојСточарствоТехнологија прераде
Почиње највећи и назначајнији Сајам пољопривреде у овом делу света!
Аутор: GdjakovicАутор: GdjakovicПосле више од годину и по дана капије Новосадског сајма ће бити отворене у…
- АгроекономијаБиљна производњаЕУ фондовиЗадругарствоПројектиСточарствоТехнологија прераде
Изашао је нови број!
Аутор: GdjakovicАутор: GdjakovicПољопривреда Србије забележила је још један рекордан извоз пољопривреде и прехрамбене индустрије остваривши раст…
- Технологија прераде
Празник за све љубитеље теста, тестенине и хлеба: Трећи Тестивал 9. и 10. октобра
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicА „храна је најбољи лек”! – писао је крајем 19. века просветитељ и народни…
- Биљна производњаТехнологија прераде
ПРЕДАВАЊЕ: ИЗВОЗ СВЕЖЕГ, СМРЗНУТОГ И ПРЕРАЂЕНОГ ВОЋА И ПОВРЋА У САД
Аутор: GdjakovicАутор: Gdjakovic29. септембар 2021, 11:00 – 12:30 часова Уколико сте произвођач или извозник свежег, смрзнутог…