У Сретеновића воденици, одржана је радионица здраве хране, а тема је била „Спремамо Таин …
Технологија прераде
-
- АгроекономијаЖене у агробизнисуСточарствоТехнологија прераде
Ова жена од млека уме да направи добар посао
Аутор: GdjakovicАутор: GdjakovicИ ове године расписан је конкурс за добитницу посебног цвета, Цвета успеха за жену …
- Воћарство и виноградарствоТехнологија прераде
Рецепт стручњака за кајсијевачу који може да омане!
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicКајсијевача је деликатесна ракија, која је изузетно цењена због своје карактеристичне ароме. За прераду …
- Биљна производњаВоћарство и виноградарствоТехнологија прераде
Како да српско воће и поврће брже и лакше стигне на тржиште Велике Британије?
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicОрганизација за храну и пољопривреду Уједињених нација (ФАО) и Европска банка за обнову и …
- Зачинско и лековито биљеТехнологија прераде
Зова биљка детињства и здравља
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicЗова је самоникла, листопадна биљка. Цвета у мају и јуну, а после бледо-жути цветови …
- Биљна производњаВоћарство и виноградарствоТехнологија прераде
Икона светског винарства постаје Србин и планира озбиљна улагања у нашој земљи
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicЈЕДАН од најпознатијих светских винара Лодовико Антинори добија ускоро српски пасош! Како „Новости“ сазнају, …
- Биљна производњаВоћарство и виноградарствоТехнологија прераде
Најбољи рецепт за вишњевачу: Витаминска бомба и природни лек против несанице
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicВишња је ове године родила и преродила у Србији, а берба је увелико у …
- Биљна производњаВоћарство и виноградарствоОрганска пољопривредаТехнологија прераде
Доловац Органик: Производња и прерада органског воћа
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicОрганска производња је систем одрживе пољопривреде који се базира на високом поштовању еколошких принципа …
- Биљна производњаВоћарство и виноградарствоТехнологија прераде
Најбољу српску препеченицу направила жена
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicУ Институту за воћарство у Чачку прексиноћ је до касно увече трајала потрага за …
- NekategorisanoТехнологија прераде
Просеко или прошеко: Како је вино посвађало Италијане и Хрвате
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicБрда „просекоа“, у зонама Кониљано и Валдобијадене, у северном италијанском региону Венето, проглашена су …