Око мале породичне фарме коза у селу Вишњевац окупљено је дванаест чланова породице Торда…
Категорија:
Козарство
-
- КозарствоСточарство
Вратила се на село, започела бизнис и нашла љубав
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicКада је пре осам година одлучила да спакује кофере и из Београда у коме…
- Козарство
Добили смо резултате анализе козијег млека од различитих раса, ево каква је разлика
Аутор: GdjakovicАутор: GdjakovicБило да неко тражи бољи сир, кремастије млеко, велику количину производа или процењује неки…
-
-
Важно је да измузиште обезбеди козама природан положај на подијуму, да виме буде добро…
-
Све козе које се ојаре првих 15 дана (50%) смештају се у један, а…
- АгроекономијаКозарствоСвињарствоСточарствоТехнологија прераде
Да ли се исплати продаја на кућном прагу?
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicПоследњих година концепт продаје хране на кућном прагу у селима широм Шумадије показао се…
- Аграрни буџетГоведарствоКозарствоОвчарствоСвињарствоСточарство
Објављен је нови правилник за приплодна грла
Аутор: GdjakovicАутор: GdjakovicНа основу члана 34. став 7. Закона о подстицајима у пољопривреди и руралном развоју…
- КозарствоСточарство
Да ли знате како се чува козји стајњак?
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicКозији стајњак спаде у групу ’топлих’ стајњака (као и овчији и коњски), а по…
- ГоведарствоКозарствоТехнологија прераде
Да ли знате како се негује сир?
Аутор: draganadpetrovicАутор: draganadpetrovicНеретко квалитетан производ, сир или ферментисана кобасица, због неадекватног одржавања у фази зрења не…