Dunja se u Srbiji proizvodi na oko 1.600 hektara, što je više nego pre…
Биљна производња
-
- Биљна производњаВоћарство и виноградарство
Kuvamo s ljubavlju – Breskvice
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffKako biste prirpremili Breskvice potrebno je da sve sastojke dobro izmešate i staviti da…
-
Već u februaru divlji krokusi otvaraju svoje cvetove. Cvetni patuljci ne porastu više od…
- Биљна производњаВоћарство и виноградарство
Rezidba kupine u mladim i rodnim zasadima
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffDa bi se postiglo brže formiranje dobro razvijenog žbuna rezidba kupine sa tim ciljem…
- Биљна производњаЗачинско и лековито биље
Odličan diuretik – Vilino sito
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffVilino sito, najčešće je bez stabla pa listovi obrazuju prizemnu rozetu. Dugački su do…
- Биљна производњаВоћарство и виноградарство
Za Sekurič smo čuli u poznatoj seriji SELO GORI… a u Londonu za njihova vina
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffU organizaciji Skupštine opštine i Poljoprivredno veterinarske škole u Rekovcu proteklog vikenda održan je…
- Биљна производњаВоћарство и виноградарство
Često poklanjamo jabuku, ali nije uvek ista simbolika!
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffPojam jabuka sadržan je u jezičkom saznanju nosilaca srpskog jezika, gde odražava nacionalne, specifične…
- Биљна производњаРатарство и повртарство
Kako eliminisati najslabiju kariku i ostvariti veći prinos
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffPiše: Dušan Jankov, magistar poljoprivrednihnauka zadužen za unapređenjeproizvodnje duvana i saradnju sa poljoprivrednicimau kompaniji…
- Биљна производњаХортикултура
I vaša bašta može biti kao iz bajke! Ovo su najbolji saveti
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffZima će proći, bliži se proleće. Da li ste razmišljali šta ćete raditi u…
-
Staze, stepenice, promena nivoa Staze su kostur bašte, pa treba pažljivo razmisliti o pravcu…