Hotel „Grand“ na Kopaoniku bio je šestu godinu zaredom od 1. do 4. marta,…
Воћарство и виноградарство
-
- Биљна производњаВоћарство и виноградарство
LESKA – Đubrenje u pravo vreme
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffLeska se uglavnom gaji u vinogradarskoj zoni, odnosno u aridnim rejonima, koji se odlikuju…
- Биљна производњаВоћарство и виноградарство
Ovo su dunje koje cvetaju po Srbiji
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffDunja se u Srbiji proizvodi na oko 1.600 hektara, što je više nego pre…
- Биљна производњаВоћарство и виноградарство
Kuvamo s ljubavlju – Breskvice
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffKako biste prirpremili Breskvice potrebno je da sve sastojke dobro izmešate i staviti da…
- Биљна производњаВоћарство и виноградарство
Rezidba kupine u mladim i rodnim zasadima
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffDa bi se postiglo brže formiranje dobro razvijenog žbuna rezidba kupine sa tim ciljem…
- Биљна производњаВоћарство и виноградарство
Za Sekurič smo čuli u poznatoj seriji SELO GORI… a u Londonu za njihova vina
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffU organizaciji Skupštine opštine i Poljoprivredno veterinarske škole u Rekovcu proteklog vikenda održan je…
- Биљна производњаВоћарство и виноградарство
Često poklanjamo jabuku, ali nije uvek ista simbolika!
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffPojam jabuka sadržan je u jezičkom saznanju nosilaca srpskog jezika, gde odražava nacionalne, specifične…
- Биљна производњаВоћарство и виноградарство
Šta treba znati o gajenju kupina
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffUprkos širokoj rasprostranjenosti (Evropa i Severna Amerika), kupina je u kulturu uvedena relativno kasno,…
- Биљна производњаВоћарство и виноградарство
Pre rezidbe papir i olovku u ruke
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffVinova loza se gaji na područjima, gde je srednja godišnja temperatura u intervalu od…
- Биљна производњаВоћарство и виноградарство
N MEMORIAM Prof. dr Momčilo D. Milutinović
Аутор: dzonioffАутор: dzonioffProf. dr Momčilo D. Milutinović, redovni profesor Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Beogradu, u penziji,…