Sve o pesticidima na jednom mestu

Аутор: dzonioff
473 посета

Društvo za zaštitu bilja Srbije je krajem 2020. godine objavilo novo, 20. izmenjeno i dopunjeno izdanje priručnika „Pesticidi u poljoprivredi i šumarstvu u Srbiji“.

Objavljivanjem novog izdanja Društvo je nastavilo višedecenijsku tradiciju izdavanja ovog priručnika koji predstavlja jedinstven i vrlo značajan izvor podataka za sve stručnjake u oblasti zaštite bilja i poljoprivrede, kao i za sve one koji su uključeni u različite poslove proizvodnje i primene pesticida.

Priručnik je nastao isključivo od podataka preuzetih iz rešenja o registraciji pesticida koja su Društvu data na raspolaganje od strane Uprave za zaštitu bilja Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, zaključno sa 31. martom 2020. godine.

U priručnik su uneti podaci o 226 aktivne supstance i 1066 registrovanih preparata. Dvadeseto izdanje priručnika objavljeno 2020. godine može da se nabavi/naruči preko izdavača, Društva za zaštitu bilja Srbije.

Izvor:https://www.ekapija.com/news/3156743/pesticidi-u-poljoprivredi-i-sumarstvu-u-srbiji-dostupno-20-izdanje-prirucnika

Srodni tekstovi

Оставите коментар