Sve o pesticidima na jednom mestu

Аутор: dzonioff
588 посета

Društvo za zaštitu bilja Srbije je krajem 2020. godine objavilo novo, 20. izmenjeno i dopunjeno izdanje priručnika „Pesticidi u poljoprivredi i šumarstvu u Srbiji“.

Objavljivanjem novog izdanja Društvo je nastavilo višedecenijsku tradiciju izdavanja ovog priručnika koji predstavlja jedinstven i vrlo značajan izvor podataka za sve stručnjake u oblasti zaštite bilja i poljoprivrede, kao i za sve one koji su uključeni u različite poslove proizvodnje i primene pesticida.

Priručnik je nastao isključivo od podataka preuzetih iz rešenja o registraciji pesticida koja su Društvu data na raspolaganje od strane Uprave za zaštitu bilja Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, zaključno sa 31. martom 2020. godine.

U priručnik su uneti podaci o 226 aktivne supstance i 1066 registrovanih preparata. Dvadeseto izdanje priručnika objavljeno 2020. godine može da se nabavi/naruči preko izdavača, Društva za zaštitu bilja Srbije.

Izvor:https://www.ekapija.com/news/3156743/pesticidi-u-poljoprivredi-i-sumarstvu-u-srbiji-dostupno-20-izdanje-prirucnika

Srodni tekstovi

1 коментар

Telkom University 17. јануар 2024. - 09:26

With the release of the new edition, has the Society continued its decades-long tradition of publishing this handbook, which serves as a unique and highly valuable source of data for professionals in the field of plant protection and agriculture, as well as for those involved in various aspects of pesticide production and application?
Visit us telkom university

Одговори

Оставите коментар