12. Међународни сајам вина Beowine 25. и 26. марта у Београду

Аутор: draganadpetrovic
313 посета

У хали 3 Београдског сајма 25. и 26. марта окупиће се водећи произвођачи и љубитељи доброг вина. У питању је 12. Међународни сајам вина Beowine један од највећих у региону на коме ће винска публика моћи да се едукује о новим трендовима у регионалном и глобалном винарству, да испроба актуелне бербе великог броја произвођача и успостави нове пословне контакте.

На добро познатој смотри вина у Београду представиће се и винари и виноградари из Републике Српске.
– На лијепом и функционалном штанду у Хали 3 Сајма у Београду ове године ће се представити: Подруми Вукоје, Подруми манастира Тврдош, Вински подрум Анђелић, Винарија Јунгић, Винарија Бањац, Вински подрум Аћимовић, Подрум вина Берак, Винарија Пајић, Вински подрум Секуловић и Дестилерија Епоха – изјавио је шеф Представништва Републике Српске у Србији Млађен Цицовић.

Ово је седма година како винари из Српске у организацији Представништва Републике Српске у Србији учествују на сајму вина у Београду.

Илустрација: Седми долазак винара из Републике Српске на београдску винску смотру/ ФОТО: Pixabay

– Очекује се да ће винари и виноградари Републике Српске окупљени на једном мјесту, под куполом сајамске хале Београдског сајма, и ове године имати добру посјету и успоставити нове пословне контакте. Љубитељи доброг вина који посјете сајам моћи ће да се едукују о новим трендовима у винарству и да дегустирају најквалитетнија и најбоља вина са простора Републике Српске – каже Цицовић.

Сајам вина, како истиче Цицовић, прилика је за наше винаре за сусрете са пословним људима у туристичком, хотелском и угоститељском бизнису, промоцију винарских и виноградарских капацитета Републике Српске у хали 3 и тако подизање цијелог овог сектора на виши ниво.

Међународни сајам вина је уз овогодишњи, 17. Међународни сајам хотелско-угоститељске опреме ХОРЕКА-ОПРЕМА, пратећа манифестација једне од најзначајнијих сајамских манифестација у овом дијелу Европе – Међународног сајма туризма који ће се ове године одржати од 24. до 27. марта на Београдском сајму.

Илустрација: Уживање за све љубитеље вина/ФОТО: Pixabay

Радно вријеме за посјетиоце 12. Међународног сајма вина је током два сајамска дана, 25. и 26. марта, од 10.00 до 19.00 часова. Цена индивидуалне улазнице је 400 динара.

Извор: Агробизнис магазин и https://seesrpska.com/vinari-iz-srpske-na-12-medjunarodnom-sajmu-vina-beowine/

Srodni tekstovi

Оставите коментар