Чак три сајма овог викенда у Врању

Аутор: draganadpetrovic
396 посета

Врање ће за викенд бити домаћин три сајамске манифестације које ће у оквиру једне бити одржане на простору Спортско – рекреативног центра.

На програму су Пети пчеларски сајам југоисточног Балкана, Трећи међународни сајам зачинског, украсног биља и пчелињих производа и Први сајам женског иновационог предузетништва.

Учествоваће излагачи из Северне Македоније, Бугарске, Босне и Херцеговине и Србије.

Илустрација: На сајму ће учествоваће излагачи из Северне Македоније, Бугарске, Босне и Херцеговине и Србије.

Најављено је присуство Велимира Станојевића, државног секретара у Министарству пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије, Родољуба Живадиновића, председника СПОС-а и Небојше Станојевића, председника Удружења за лековито биље „др Јован Туцаковић“.

Како је предвиђено сајам ће у 10 сати и 30 минут отворити градоначелник Врања Слободан Миленковић.

Осим што ће бити изложбено – продајни, Сајам ће имати и едукативни карактер, с обзиром да ће бити одржано неколико предавања и трибина.

Сајамску манифестацију организује Савез пчеларских организација Србије, уз подршку Владе Републике Србије и Града домаћина, а у сарадњи са Друштвом пчелара ,,Матица“ из Врања, Удружењем за лековито биље „др Јован Туцаковић“ из Сокобање, Биљном апотеком др Николић и Регионалном развојном агенцијом Пчињског округа.

Оба дана, дакле 18. и 19. септембра, улаз за посетиоце је бесплатан

Извор: https://jugpress.com/predstojeci-vikend-u-vranju-u-znaku-tri-sajamske-manifestacije/

Srodni tekstovi

Оставите коментар