Од различитих сорти зелене салате направила прелеп врт испред куће

Аутор: Gdjakovic
149 посета

Многи љубитељи цвећа и баштованства уживају у мајсторијама Лоре Лебутије која, са мужем Ароном, уређује велико двориште, гаји цвеће и редовно објављује видео клипове на Интернету и разним друштвеним мрежама.

Њене идеје одушевљавају милионе пратилаца, па је и сад добила много лајкова и позитивних коментара кад је објавила слике украсних леја у свом дворишту у Онтарију, Орегон.

Једна велика округла површина је подељена стазицама на четвртине, а центру сваке је леп жбун шимшира, а у средини ротонде украсна статуа. А можете ли да погодите која биљка је формирала овај декоративни „тепих“ црвене и зелене боје око шимшира?


У питању је – зелена салата! Реч је о два варијетета – један је „Ред Романа“, а друго врста „путерице“. Лора каже да је потрошила 8 долара на семе и одлучила да испроба како ће изгледати. Показало се да су ове леје учиниле ротонду спектакуларном!

Како и сама баштованка каже, сад је већ на њиховом месту нешто ново – шимшир је порастао, а око њега су лале, али ту су фотографије за сећање, али и за чаробне идеје! Прочитајте и како је једна идеја замало уништила дивно дрво!

Извор: https://lepaisrecna.mondo.rs/Basta/Kreativno-i-lepo/a65101/zelena-salata-kao-ukrasna-biljka-za-leje-u-dvoristu.html , Инстаграм профил gardenanswer

Srodni tekstovi

Оставите коментар