Да ли је реално да и даље има оваквих људи?

Аутор: Gdjakovic
429 посета

ОЏАЦИ – Неколико дана пред почетак садње парадајза, породици Стевић из Раткова уништен је један од два пластеника. видео ицон

Случај су пријавили полицији, али починици до сада нису пронађени. осим штете на самом пластенику, штета је и изгубљена добит јер се у два пластеника годишње производило 4 тоне парадајза.

Стевићи сада нису сигурни хоће ли наставити производњу.

Ова два пластеника на пољопривредном газдинству породице Стевић из Раткова постављена су пре пет година и то средствима која су наменски добијена од Министарства пољопривреде.

У њима се производи парадајз и тако је требало бити и ове године, али су планови Стевића осујећени јер је неколико дана пре садње један од пластеника потпуно уништен.

Ненад Стевић каже да су проблема имали и други власници пластеника у селу, али да то нису пријављивали полицији. Они јесу.

Расад који је наручен, а требало је бити посађено око 2.000 струка парадајза, мора бити плаћен, што увећава штету коју има ово пољопривредно газдинство.

Син Владимир на кога се воде пластеници разочаран овим што се десило отиша је у Немачку, а Ненад и његова супруга још нису сигурни могу и наставити ову производњу, страхујући да се сличан вандализам не понови.

Извор: https://www.rtv.rs/sr_lat/vojvodina/backa/unisten-plastenik-u-ratkovu_1432685.html

Srodni tekstovi

2 коментари

Sumadinac 4. април 2023. - 13:05

Bahatost, nekultura, uništavanje konkurencije svim sredstvima, i sve lose osobine su prenete na sve nivoe društva.

Одговори
Maxa 5. април 2023. - 10:17

Samo kamere postaviti,mirno spavas

Одговори

Оставите коментар