Погледајте колике су разлике у ценама на пијацама – вреди се потрудити

Аутор: Gdjakovic
286 посета

Добра понуда поврћа била је на кванташкој пијаци у Београду. Прва понуда мандарина забележена је на кванташкој пијаци у Београду. Ниже цена била је код кивија, док су поскупеле боровнице, брескве, грожђе црно остало, нектарине, карфиола, кромпира, купуса, празилука, шаргарепе и тиквица, док су скупљи били брокола, корнишони, парадајз, зелена салата и зеље.

Цене житарица на берзама у свету у паду, и код нас ништа боље

Боља понуда јабука била је на пијаци Скадарлија. За разлику од прошле недеље у понуди је било кивија. Ниже цене биле су код ананаса, појединих сорти јабука, крушке и свеже смокве, док је поскупела боровница. Добра понуда поврћа била је на зеленој пијаци Скадарлија. Ниже цене забележене су код броколи, карфиола, краставца салатара, празилука и тиквица, док су скупљи били диња, корнишони, лубеница и парадајз.

Свињски товљеници скоро достигли цену бикова у неким местима


Доминантне цена воћа биле су на прошлонедељном нивоу на кванташу у Лесковцу. Што се поврћа тиче евидентиран је раст цена целера, парадајза и патлиџан. Јефтинији су, у односу на претходни пут, били карфиол, краставац корнишон, тиквице и шаргарепа.

Регенеративна пољопривреда на све више поља

Трговци повлаче мед који је откривен као „фалш“ шта ће бити са тим „медом“

На зеленој пијаци у Чачку евидентиран је раст цене диње, док су цене осталих производа биле на прошлонедељном нивоу. Према извештају репортера СТИПС из Врања, протекле седмице су, на зеленој пијаци, били скупљи јабука остала и паприка шиља. Пад цена евидентиран је код грожђа белог осталог, грожђа црног осталог, бораније шарене, бораније жуте и пашканата. На зеленој пијаци у Панчеву дошло је до раста цена ананаса, брескве, јабуке Ајдаред, диње, кромпира, купуса и паприке шиље. За разлику од њих јефтинији су били банана, поморанџа, орах, шљива, краставац салатар, паприка бабура, паприка остала, парадајз, жути пасуљ, першун, тиквице и шаргарепа.

Srodni tekstovi

Оставите коментар