Ponosni smo, ujedno želimo u mali šengen

Аутор: dzonioff
306 посета

Predsednik Upravnog odbora Nove Ljubljanske banke (NLB), koja je kupila 83,23 odsto vlasničkog udela u Komercijalnoj banci, Blaž Brodnjak izjavio je danas da će NLB zadržati brend Komercijalne banke.

Brodnjak je na konferenciji za medije na Kopaonik biznis forumu rekao da je kupovina Komercijalne banke za njega privilegija i obaveza, dodajući da je ponosan što je Vlada Srbije videla u NLB pravog partnera za Komercijalnu banku.

„Ovih dana se mnogo pisalo o tome da li ćemo zadržati brend Komercijalne banke, zadržaćemo brend Komercijalne banke, jer smo impresionirani brendom kako je prihvaćen, tako da će to biti NLB Komercijalna banka“, rekao je Brodnjak.

Prema njegovim rečima, Srbija je oduvek za NLB bila najinteresantnije tržište, dodajući da im je bilo potrebno nekoliko godina da kupe još nešto dodatno, iako je NLB Beograd imala odlične rezultate, ali da je to bila, kako kaže, „mala operacija“.

„Planiramo da izgradimo ozbiljnu priču sa Komercijalnom bankom, bićemo jedan od tri najznačajnija igrača na tržištu, sada nam preostaje transakcija sa Komercijalnom bankom“, naveo je Brodnjak.

On je ovom prilikom pozdravio inicijativu Predsednika Srbije koji zovemo “ mali šengen “ i pozvao zemlje regiona da se uključe jer će to kako kaže uštedeti vreme, a danas je vreme novac” zaključio je prvi čovek NLB Banke koji se novinarima obraćao na veoma dobrom srpskom jeziku koji su lepo razumele i kolege iz Slovenije.

Izvor: Novosti/Agropress 

Srodni tekstovi

Оставите коментар