12. београдски ноћни маркет – блок 44

Аутор: dzonioff
2,6K посета

Дванаести Београдски Ноћни Маркет, а први у низу манифестација планираних за 2018. годину, одржаће се већ наредног петка, на пијаци „Блок 44“, на Новом Београду, под слоганом „СТУДИО 44“.

И овог пута, пијаца Блок 44 биће највећи сајам дизајна, занатства, хране и пића под отвореним небом који ће окупити велики број посетилаца свих генерација. Поред великог броја излагача из сфере уметности и дизајна, представиће се и домаћини „шампиони“ београдских пијаца са најбољим производима, као и многи угоститељи.

Велико интересовање које већ влада за излагање на овом маркету обећава одличну и разноврсну понуду, а диско ритам који ће пратити манифестацију обезбеђује добар провод свим заинтересованим посетиоцима.

Београдски Ноћни Маркет постао је бренд Београда, традиционално место окупљања љубитеља добре куповине и домаће производње, али и одличног провода и велике гужве петком увече која се очекује и 23. марта са почетком од 18 до 24 сата.

У 2018. години љубитеље Београдског Ноћног Маркета очекују нове локације, занимљиве теме и наравно јединствена понуда. За наредни период, ЈКП „Градске пијаце“ и Редесигн д.о.о. обећавају још једну сјајну сезону БНМ-а!

НАПОМЕНА: Са следећег линка можете преузети најаву за Београдски Ноћни Маркет:
https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZ8xX47ZuCV3vrCWAhhWWtNvj1hLtSgqjhvk 


УЛАЗ ЗА СВЕ ПОСЕТИОЦЕ ЈЕ СЛОБОДАН!

ДОБРО ДОШЛИ

Srodni tekstovi

Оставите коментар