Још субвенција за војвођанске паоре, ево када су конкурси

Аутор: draganadpetrovic
650 посета

Покрајински Секретаријат за пољопривреду изразио је данас задовољство успешно завршеним конкурсом и доделом уговора пољопривредницима, као и њиховим одзивом и исказаном намером да побољшањем производње допринесу што бржем развоју пољопривреде у Србији.Покрајинска влада је тим поводом најавила нове конкурсе већ крајем јануара.
„Наше активности умногоме нам помажу да креирамо што боље програме и мере до којих долазимо у контактима са људима на терену“, рекао је Божић током обиласка пољопривредног газдинства породице Дамјановић у Горњој Рогатици у општини Бачка Топола.

Илустрација: Обилазе се газдинства

Божић се састао и са пољопривредницима из општине Бачка Топола, с којима је разговарао о модернизацији и иновативним методама у пољопривреди.

Пољопривредници су, како додају, исказали велико интересовање за субвенције Покрајинске владе, односно ресорног секретаријата, а имали су прилику и да искажу своје проблеме.

Циљ обиласка газдинства и састанка са пољопривредницима, како је навео Божић, био је да се уоче потребе пољопривредних произвођача, како би се у скоријој будућности, у складу са могућностима, њихови проблеми и решавали.

Извор: https://www.rtv.rs/sr_ci/ekonomija/aktuelno/krajem-januara-novi-konkursi-u-poljoprivredi_1262748.html

Srodni tekstovi

Оставите коментар