Биљана Петровић из НЛБ: За годину дана у пољопривреду инвестирано 50 милиона евра

Аутор: dzonioff
295 посета

Београд-Шабац 09.03.2018 – НЛБ Банка Београд је отворила експозитуру у Шапцу 2016. године, управо у периоду одржавања Сајма пољопривреде, истичући на тај начин своју посвећеност пословању са пољопривредницима

„У подршку агро бизнису кренули смо 2015. године, стављајући пољопривреду међу најважније стратешке приоритете свог пословања. Константно смо јачали подршку овом сегменту, увећавајући вишеструко износ пласмана из године у годину. У 2017. години, у подршку пољопривреди смо инвестирали готово 50 милиона евра и достигли тржишно учешће од преко 10 одсто“ објаснила је на отварању овогодишњег Сајма пољопривреде у Шапцу Биљана Петровић, директорка Одељења за управљање продајом агро бизнису НЛБ Банке.

Она је истакла да одлични резултати НЛБ Банке у раду са пољопривредом проистичу из специфичног концепта пословања банке са овим сегментом – НЛБ НА ПОЉУ. Овај концепт подразумева рад са клијентима директно на газдинствима, чиме српски домаћини штеде време и добијају праву информацију на правом месту, као и понуду производа и услуга прилагођену њиховом конкретном пословању.

НЛБ Банка у својој понуди има широку лепезу производа и услуга намењених пољопривредницима, од отварања и вођења рачуна газдинства, електронског и мобилног банкарства, платних картица и кредита за све потребе газдинства. Банка пољопривредницима омогућава да изаберу тип кредита и модел отплате који су усклађени са фазама конкретног типа производње, који се свакако разликује код нпр. производње житарица, воћарства, сточарства и других типова пољопривредних делатности. У том смислу, план отплате се може прилагодити циклуса производње, а рате отплаћивати у месечним, тромесечним, шестомесечним ратама или након годину дана. Услови финансирања директно зависе од одабраног типа, износа и рочности кредита и прилагођавају конкретном газдинству.

НЛБ Банка је посвећена пољопривреди и у домену друштвено одговорног пословања. У овом сегменту, расписала је, седму годину за редом, НЛБ Органиц конкурс намењен органским произвођачима, на комеће три најбоља пројекта наградити износом од милион и по динара.

Srodni tekstovi

Оставите коментар