Фешта се сели на Зелени венац!

Аутор: dzonioff
390 посета

У част јубилеју, стогодишњици одржавања прве Скупштине пиљара Србије, која је била давне 1918. године на Зеленом венцу, 27. априла на истоименој пијаци биће организована Скупштина Удружења пијаца Србије, а након тога, Београдски Ноћни Маркет и још једно велико окупљање љубитеља ове манифестације.
Београдски Ноћни Маркет под слоганом „Живот је игра“ поводом јубилеја који је изузетно значајан за пијачну делатност, окупиће велике шампионе пијаца, најбоље дизајнере и највештије уметнике свог заната, као и мајсторе кулинарства.
У вечерњим часовима, на пијаци „Зелени венац“, једној од најстаријих и најлепших пијаца у граду, присетићемо се важности окупљања и дружења, поделићемо позитивну енергију и незаборавне тренутке, а све то уз домаћу робу, уметнике и произвођаче који и у овом, као и у прошлом веку на пијачним тезгама са поносом представљају своје најбоље и наквалитетније производе.
И на овом маркету посетиоце манифестације очекује добра музика уз фантастичну ДЈ екипу, а за атрактиван програм у слављеничком расположењу биће задужен Театар Мимарт са ходачима на штулама, жонглерима и пантомимичарима који ће сигурно обрадовати најмлађе суграђане, а одрасле подсетити да је живот игра!
На дан одржавања манифестације, 27. априла, пијаца „Зелени венац“ радиће до 12 часова, а капије ће поново бити отворене од 18 часова, па све до поноћи. Организатори манифестације су ЈКП „Градске пијаце“ и „Редесигн“ доо.
И после једног века – видимо се на пијацама!

Srodni tekstovi

Оставите коментар