Урмолада Нутела 21. века

Аутор: draganadpetrovic
362 посета

Бојан Лимић и његова породица су се пре шест година, у потрази са природнијим окружењем, преселили из Београда у Шумадију.Током ових година баве се истраживањем утицаја хране на организам и односом човека и природе. У процесу истраживања мењају сопствене навике и труде се да живе по природним принципима.
Урме су богате витаминима, минералима и биљним влакнима.Ови укусни плодови садрже биљна уља, калцијум, сумпор,гвођже, калијум, манган, бакар и магнезијум. Неки експерти тврде да једна урма дневно може значајно да допринесе у избалансираној и здравој исхрани.Познато је да урме помажу појединцу да спава јер садрже висок ниво магнезијума, минерала који је повезан са побољшањем квалитета и трајања сна. Урме такође помажу у регулисању метаболизма, као и код поремећаја сна и појави несанице.
Када се једу у умереној количини, брзо засите, тако да су добре за мршављење. Али, ако се претерује, брзо долази до гојазности јер килограм овог воћа садржи готово 3.000 калорија.

Илустрација: Сачувана лековита својства урме и воћа

Проучавајући лековитост урме, Бојан је дошао на идеју да направи један изврстан производ Урмоладу. Имали смо и
прилику да пробамо и да се уверимо.Урмолада је комбинација свежих урми са другим воћем.Спрема се на нижим температурама да би се сачували витамини и минерали, а користи се искључиво здраво и целовито воће.Од више од 40 различитих врста воћа, које су током вишемесечних проба употребљене, одабрана су 4 укуса:урмолада малина, урмолада вишња, урмолада шљива,урмолада наранџа.Визија Урмоладе је да са палетом укусних и истински здравих производа обезбедимо могућност сваком човеку да истовремено задовољи своје страсти и (п)остане здрав!

Илустрација: Здрав намаз са укусом шљиве

Лимићи верују да је узрок сваке болести у одлукама које свакодневно доносимо. Храна коју уносимо, вода коју пијемо,ваздух који дишемо, начин на који реагујемо на стрес…
Све поруџбине можете извршити преко наше Инстаграм странице или на број телефона 069/18-18-111

Извор: Агрбизнис магазин

Srodni tekstovi

Оставите коментар