Уз дружење и добру забаву одржана дечија пијаца

Аутор: dzonioff
318 посета

Трећу Дечију пијацу у овој години, у организацији ЈКП „Градске пијаце“, ГО Звездара и ЈКП „Ветерина Београд“, обележили су најмлађи Звездарци, који су се овога пута нашли у улози трговаца на пијаци „Миријево“. Суботње преподне употпунило је дружење са маскотама планетарно популарног цртаног филма „Патролне шапе“, које су се фотографисале и играле са најмлађим и најслађим становницима ГО Звевдара.

Своју креативност и таленат у музичко-сценском наступу и на разноврсним радионицама, показали су малишани из предшколских установа „Бубамара“, „Маслачак“, „Звончица“, „Сунце“, „Звездица“, „Бамби“, „Бубарама“, КУД „Свети Сава“, ученици О.Ш. „Павле Савић“, „Деспот Стефан Лазаревић“ и боравак „Оница“, кроз фолклорне игре, плесне кореографије, рецитале, ревије, као и у хорском извођењу најпопуларнијих дечијих песама.

ЈКП „Градске пијаце“ и ЈКП „Ветерина Београд“, мислили су и на љубитеље паса, те су заинтересовани имали прилику да усвоје псе из градског прихватилишта и пруже им нови дом. Сви пси били су одевени у посебно дизајнирана одела омиљених јунака цртаног филма „Патролне шапе“, а усвојитељи су поред новог члана домаћинства добили на поклон цегер „Ја волим пијацу Миријево“ пун пољопривредних производа.

Srodni tekstovi

Оставите коментар