Радно време пијаца, продавница, апотека за празнике

Аутор: draganadpetrovic
506 посета

Током првомајских и васкршњих празника непрекидно ће радити само дежурне апотеке, поште и бензинске пумпе на главним путевима. Паркирање у Београду до уторка је бесплатно, док ће јавни градски превоз саобраћати по недељном реду вожње.

Илустрација: Продавнице прехрамбене робе неће радити само у недељу

Продавнице и тржни центри
Малопродајни објекти и супер маркети неће радити само 2. маја на Васкрс, док ће осталих дана па и 1. маја радити до 22 часова. По истом радном времену радиће и тржни центри.

Градске пијаце
Већина зелених пијаца у Београду радиће за време празника. Пијаце Баново брдо, Земун, Беле воде и Душановац радиће и у недељу на Ускрс али скраћено од 6 до 13 часова. Осталим данима пијаце ће радити уобичајено од 6 до 19 сати. Популарни Бувљак биће затворен у недељу и понедељак. За пијаце у Нишу нерадан ће бити само васкрс, док ће осталих дана радити уобичајено. У Новом Саду пијаце ће радити сви празничних дана, али скраћено до 14 сати.

Илустрација: Већина пијаца неће радити само у недељу

Дежурне апотеке
Током празника у Београду ће дежурати пет апотека: у Немањиној 2, Краља Милана 9, у Земуну у Главној улици 34, у Булевару Маршала Толбухина број 30 у Новом Београду као и апотека у Лазаревцу у улици др Ђорђа Ковачевица 27. Скраћено радно време од 8 до 18 сати имаће апотеке Палилула у Кнез Даниловој, Браће Ковач у Криволачкој, Мирослава Трајковића у Пожешкој и Ђуро Ђаковић у Мајке Кујунџића на Звездари.
Поште и банке
Током празника дежураће пошта у Таковској улици и то од сваког дана од 7 до 19 часова. Скраћено радно време до 15 сати имаће експозитура у Савској 2. У суботу до 19 часова биће дежурне поште у ТЦ Стадион, Биг фешн, Имо аутлету и Новом Меркатору. Највише це током празника паузирати
радници банака, па ће све експозитуре бити затворене до 5. маја.

Извор: Агробизнис магазин

Srodni tekstovi

Оставите коментар