Наредне године ЈКП „Градске пијаце“ домаћин колегама из света

Аутор: dzonioff
237 посета

ЈКП „Градске пијаце“ добиле су престижно међународно признање на конференцији Светског удружења велетржница (Ворлд Унион оф Вхолесале Маркетс, ВУВМ), које се ове године одржава у Барселони, те ће Београд по први пут у историји, 2019. године, бити домаћин овог значајног скупа.

Презентација ЈКП „Градске пијаце“, у којој су престављене реформе које су спроведене на пијацама, добри пословни резултати, као и значајни пројекти, не само за предузеће, него и за град Београд, изазвала је велико интересовање присутних, који долазе из привредно јаких земаља са пет континаната, међу којима су Шведска, Италија, Шпанија, Холандија, Француска, Пољска, Грчка, Кина, Америка, Аустралија, Индија, итд. Одржавање конференције ВУВМ-а значајно ће допринети представљању Београда и Србије као места производње здраве и висококвалитетне хране, која ће постати препознатљива на светском тржишту, даљем развоји привреде, пољопривреде, туризма и осталих потенцијала и ресурса које нуди наша земља.

Светско удружење велетржница (ВУВМ) је непрофитна организација, која има за циљ да промовише међународну размену информација о пијацама и велетржницама, као и да размењује искуства и знања, како би даље унапредила пијачну делатност.

Srodni tekstovi

Оставите коментар