Лидл купцу уместо млека продао упаковану воду!

Аутор: Gdjakovic
837 посета

Како се на снимку може видети, купац је у ЛИДЛ-у купио 4 литра млека. Невероватно се десило, уместо млека у паковањима се налазила очигледно вода. Свакако све може бити сем оно што је купљено или је барем купац мислио да је купио односно МЛЕКО. Очигледно се ради о увозном „млеку“ из Пољске које долази на наше тржиште као ЛИДЛ робна марка. Очекујемо реакције надлежних и ЛИДЛ-а.

И док се пољопривредници у Србији труде да опстану и живе од свог рада неодговони трговци још више подривају њихов положај. Намеће се и питање одакле ЛИДЛ-у рачуница да увезе млеко ако га на домаћем тржишту има сасвим довољно и по приступачној цени. Зашто су ЛИДЛ-ове полице препуне страног млека које очигледно може бити да то и није!

Чекамо одговоре на питања ко и како контролише набавку у ЛИДЛ-у . Како је могло да се деси овако нешто? Ко ће одоговарати? Како да верујемо да се овако нешто није дешавало и рание и колико је оваквих паковања до сада продато? Да ли ће њихов партнер из Пољске сносити последице за овакав пропуст?

Чекамо коментар свих надлежних јер ово је заиста скандалозно!

Srodni tekstovi

Оставите коментар