Лидл купцу уместо млека продао упаковану воду!

Аутор: Gdjakovic
252 посета

Како се на снимку може видети, купац је у ЛИДЛ-у купио 4 литра млека. Невероватно се десило, уместо млека у паковањима се налазила очигледно вода. Свакако све може бити сем оно што је купљено или је барем купац мислио да је купио односно МЛЕКО. Очигледно се ради о увозном „млеку“ из Пољске које долази на наше тржиште као ЛИДЛ робна марка. Очекујемо реакције надлежних и ЛИДЛ-а.

И док се пољопривредници у Србији труде да опстану и живе од свог рада неодговони трговци још више подривају њихов положај. Намеће се и питање одакле ЛИДЛ-у рачуница да увезе млеко ако га на домаћем тржишту има сасвим довољно и по приступачној цени. Зашто су ЛИДЛ-ове полице препуне страног млека које очигледно може бити да то и није!

Чекамо одговоре на питања ко и како контролише набавку у ЛИДЛ-у . Како је могло да се деси овако нешто? Ко ће одоговарати? Како да верујемо да се овако нешто није дешавало и рание и колико је оваквих паковања до сада продато? Да ли ће њихов партнер из Пољске сносити последице за овакав пропуст?

Чекамо коментар свих надлежних јер ово је заиста скандалозно!

0 коментар
1

Srodni tekstovi

Оставите коментар