Кроз #ОквирПодршке НЛБ Банке и Комерцијалне банке реализоване кампање вредне 20 милиона динара

Аутор: Gdjakovic
271 посета

50 МАЛИХ ЛОКАЛНИХ БИЗНИСА УОКВИРИЛО СВОЈЕ ПОСЛОВАЊЕ ПРАВОМ ПОДРШКОМ
Рекордне 244 пријаве на овогодишњи конкурс #ОквирПодршке НЛБ Банке и Комерцијалне банке, чланица НЛБ Групе, доказ су колико је малим бизнисима, који представљају мотор развоја и стуб наше националне привреде, неопходна подршка у што лакшем превазилажењу економских последица пандемије коронавируса.
Како би им помогле да дођу до нових купаца и што ефикасније наставе пословање, банке су за 50 најиновативнијих и најперспективнијих осигурале професионалну маркетиншку помоћ у изради промотивних кампања, и заједно са медијским партнерима обезбедиле рекламни простор вредан више од 20 милиона динара.
Један од најинспиративнијих пројеката, подржан овогодишњим #ОквиромПодршке је Колачић среће, једини произвођач мини посластица, испод чије се јединствене и хрскаве коре налазе инспиришуће поруке, на територији читавог региона.


„Као што смо ми препознали потенцијал овог пројекта и одмах послали пријаву, тако смо се надали да ће НЛБ Група препознати квалитет нашег производа. Управо то се и догодило! Иако се оглашавамо преко друштвених мрежа и сарађујемо са инфлуенсерима, ово је за нас сасвим нови вид промоције, који ће, сигурна сам, у великој мери допринети још већој видљивости нашег бренда, каже Исидора Филиповић, један од оснивача ове компаније.
Изазови са којима се мали бизниси сусрећу у Србији нису малобројни, а епидемија корона вируса додатно је отежала њихово пословање. Сабина Симовић, менаџер продаје у компанији Xylon, домаћем произвођачу намештаја непоновљивих и неочекиваних облика и форми, сматра да је управо због тога, помоћ коју су мали бизниси добили од НЛБ Банке и Комерцијалне банке, најбољи „ветар у леђа“ ка већем броју клијената и додатној стабилности у пословању.


У оквиру овогодишњег #ОквираПодршке кампање малих бизниса су реализоване уз подршку медијских партнера – Радио телевизије Србије, Блица, Телеграфа, Домаћинске куће и Агробизниса. Поред тога, НЛБ Банка и Комерцијална банка су малим бизнисима, уз подршку партнера из Alma Quattro, уступиле и билборде на најатрактивнијим локацијама широм Србије, и обезбедиле им оглашавање на интернет претраживачима, али и друштвеним мрежама.
Пројекат #ОквирПодршке покренут је прошле године на нивоу целе НЛБ Групе. НЛБ банци ове године се прикључила и нова чланица Групе – Комерцијална банка, а првим заједничким наступом осигурана је још већа подршка малим бизнисима.

Srodni tekstovi

Оставите коментар