Да ли ће нови споразум олакшати пласман пољопривредних производа?

Аутор: dzonioff
240 посета

На састанку су вршилац дужности директора Велетржнице Београд, Зоран Милошевић, и председник општине Брус, Милутин Јеличић разговарали о унапређењу сарадње између Велетржнице Београд и општине Брус у области пољопривреде и пласирања пољопривредних производа на Велетржници.

Након састанка потписан је и споразум о сарадњи у циљу унапређења пословне сарадње која ће се одвијати међусобним пружањем помоћи и разменом информација у вези са потребама и интересима производње, повезивања са потенцијалним партнерима, јачању веза на пословима промета пољопривредних производа, размене искуства и информација у сектору промета пољопривредних производа, као и заједничком наступу на трећим тржиштима.

На састанку је договорено да одређен број пољопривредних произвођача из општине Брус пласира своје производе на Велетржници Београд по повољнијим ценама.

Овим споразумом отвара се могућност за већи пласман пољопривредно-прехрамбених производа из општине Брус, такође ова сарадња представља и додатни подстицај за пољопривредне произвођаче.

На Велетржници Београд тренутно послује преко 800 трговаца.

Дневно у просеку Велетржницу Београд посети преко 2.000 купаца и годишњи промет робе је око 120.000 тона.

Велетржница Београд је лоцирана на одличној саобраћајно – логистичкој локацији која је приступачна за све добављаче, увознике и купце.

Има директан приступ ауто-путу, удаљена је само 5 км од међународног аеродрома и свега 15 км од луке Београд.

Извор: www.наслови.нет

Srodni tekstovi

Оставите коментар