Будимка ради пуном паром и најављује откуп јагода

Аутор: draganadpetrovic
672 посета

Пожешка фабрика Будимка на тржиште је избацила воћне нектаре у паковању од једног литра, а планирају се и мања паковања намењенаугоститељским објектима. За сада сокови Будимке могу се наћи у трговинама у овој општини, а у наредном периоду прошириће се и на остале градове у Србији, рекао је директор производње Будимке, Милан Котарац.
„Будимка класик програм обухвата воћне нектаре од јабуке, брескве, вишње, поморанџе и мешаног црвеног воћа, у паковању од једног литра у стакленој амбалажи. Сокови су доступни у трговинама на територији западне Србије, а надам се да ћемо успоставити сарадњу и са тржиштем Русије јер постоји интересовање за наше производе, каже Котарац.

Илустрација: Воћни нектари од јабуке, брескве, вишње, поморанџе и мешаног црвеног воћа

Иначе, захваљујући овој пожешкој компанији, пољопривредници коначно , након дуго година имају осигуран пласман онога што производе .
„ Од маја крећемо са откупом јагоде, тако да позивам све пољопривредне произвођаче на сарадњу у сезони пред нама, додаје Котарац.

Извор:http://www.glaszapadnesrbije.rs/962468/Budimka-izbacila-vo%C4%87ne-nektare-:-Od-maja-pocinje-otkup-jagode,-vocarima-otvorena-vrata-za-saradnju/

Srodni tekstovi

Оставите коментар