Србија на сајму прехрамбене индустрије у Дубаију од 20.до 24. фебруара

Аутор: draganadpetrovic
247 посета

Српске компаније из прехрамбеног сектора наступиће, међу више од 2.500 излагача из целог света, на Међународном сајму прехрамбене индустрије GULFOOD 2023, који ће бити одржан у Дубаију од 20. до 24. фебруара.Наступ на међународном сајму омогућава излагачима да представе своје производе и пласирају их на нова тржишта, као и да поспеше постојеће и стекну нове пословне контакте, саопштили су из Привредне коморе Србије.

Домаћи излагачи представиће своје производне програме у оквиру Националног штанда Србије величине 174 метара квадратних у једној од главних хала „Trade Centre Arena & Sheikh Saeed Halls“.

Учешће српских компанија на овој манифестацији организовали су Привредна комора Србије и Развојна агенција Србије.

Илустрација: Прошле године Србија је имала сјајан наступ на овом сајму

GULFOOD је једна од највећих и најзначајнијих специјализованих изложби прехрамбене индустрије у УАЕ и региону Голфа, у оквиру које се организују сусрети произвођача/извозника и дистрибутера и представника водећих малопродајних ланаца.

Сајам се простире на 100.000 метара квадратних, а годишње га посети преко 70.000 посетилаца из око 160 земаља који имају прилику да се упознају са производним програмом 2.600 излагача у осам сектора.

Извор: https://www.agrotv.net/srpski-privrednici-na-sajmu-prehrambene-industrije-u-dubajiu-od-20-do-24-februara/

Srodni tekstovi

Оставите коментар