Све важне информације на једном месту: Придружи се и ти Вибер групи министарства пољопривреде и сазнај све одмах

Аутор: draganadpetrovic
489 посета

Како би пољопривредници на време били информисани уредбама и конкурсима, Министарство пољопривреде је покренуло групу на Виберу у којој се пласирају те актуелне информације. Након неколико месеци постојања тог сервиса анализа је показала да су задовољни како корисници тако и запослени у Министарству пољопривреде.
О свим детаљима рада ове групе која је потпуно бесплатна за Радио Нови сад говорио је инжењер пољопривреде Горан Ђаковић саветник министра пољопривреде, шумарства и водопривреде . У разговору је истакнуто да више нема оправдања за изговор попут нисам знао за конкурс па се нисам пријавио. Све важно сада је на једном месту у Вајбер групи, а учлањење је потпуно бесплатно. Саветник министра пољопривреде Бранислава Недимовића Горан Ђаковић каже да се у ову групу до сада пријавило више од 7.000 пољопривредника.

Илустрација: Овако изгледа кјур код
  • Пољопривредник у реалном времену малтене добија, чим ми добијемо неку уредбу Прес служба Министарства пољопривреде ми је одмах пуштамо у Вајбер заједницу, касније се окачи на сајт, иде у медије, али ово је неки директан приступ. Дакле у реалном времену ви одмах сазнате да је изашао неки конкурс и нема шансе да закасните да се пријавите.
    У Вајбер групу Министарства пољопривреде пријављен је и Дане Лончар, сточар у Бешки који се бави товним говедарством.
  • Ова врста информација много ми значи јер пратимо сва дешавања, субвенције, који су конкурси све значи, кад који конкурс излази и шта треба све. Доста нам значи тај Вајбер – нагласио је Дане Лончар.
    Биљана Томић у Јарковцу у Банату бави се пчеларством. Како каже овај вид информисања пуно користи.
  • С обзиром да су жене и млади у фокусу да кажем Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде и да негде ево у ово последње време жене могу и лакше да дођу и до кредита, имају пренос у процесу бодовања, рангирања приликом спровођења тих мера, да ли националних, да ли ИПАРД програма, значи све те информације и сазнања ја сазнајем са Вибер групе.
    На сајту Министарства пољопривреде постоји и кјуар код који заинтересовани могу да скенирају и тако се бесплатно пријаве у ову Вајбер групу.
  • Извор: Агробизнис магазин и Радио Нови Сад

Srodni tekstovi

Оставите коментар