САЈАМ ПОЉОПРИВВРЕДЕ У БОГАТИЋУ

Аутор: Gdjakovic
680 посета

У Богатићу се организује Први међународни сајам пољопривреде „Богатић 2022“ који ће окупити преко 100 излагача из области хране и опреме за животиње, пољопривредне механизације, система за наводњавање и противградних система, финансијског сектора и други.

Церемонија отварања је заказана за суботу, 05. март 2022. године у 11 часова. Сајам ће отворити државни секретар Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Велимир Станојевић. Окупљенима и излагачима обратиће се и председник Општине Богатић Милан Дамјановић.

Поред излагачког програма, посетиоци ће моћи и да учествују на трибини о финансирању пољопривреде од 12 часова. На трибини ће говорити Марко Кесић, в.д. директора Управе за аграрна плаћања, Биљана Петровић, помоћница председника ИО НЛБ Комерцијалне Банке, Теодор Теодоровић, заменик председника Општине Богатић као и Никола Михаиловић председник Задружног Савеза Србије. Модераторка конференције је Ивана Чкоњевић, новинар РТС-а.

Неки од излагача који су најавили учешће су НЛБ Комерцијална банка, Сано храна, Велетрговина ТТ, Авитал, Гружа Аграр, ЗСС, Тимац Агро, KWS, Аниг и други.

Најпопуларнији део сваког сајма је савремена пољопривредна механизација која ће бити изложена испред хале тако да ће посетиоци моћи да виде моделе Lamborghini, Massy Ferguson, Stezr, Duetz, Landini, Kubota од увозних модела као и оне које су склопљени у Србији попут модела Mahindra, YTO, Solis.

Сајам је једнодневан. Улаз је бесплатан, а радно време је од 10 до 17 часова.

Srodni tekstovi

Оставите коментар