Сада је време за најповољнију куповину сејалице, погледајте зашто

Аутор: Gdjakovic
503 посета

Имајући у виду ситуацију на глобалном тржишту која се одразила и на Србију где је у највећој мери негативне ефекте осетила наша пољопривреда у којој су се остварили сви ризици које савремена наука може да предвиди као највећи домаћи произвођач пнеуматских сејалица за широкоредне културе донели смо одлуку да у месецу мају домаћим пољопривредницима понудимо сејалице из нашег производног програма по ценама које ће бити најјефтиније на домаћем тржишту, а познавајући цене на читавом Европском континенту можемо слободно рећи и најјефтиније у Европи. На овај чин смо се одлучили да бисмо још једном показали колики је значај домаће производње која једина у тешким временима може да смогне снагу и правилно одреагује у корист читавог друштва. Одговорно тврдимо да сви пољопривредници који током сајамских дана и до краја маја имају жељу да набаве сејалице то могу по најповољнијим условима да учине заједно са нама, јер се попусти крећу од 10% до невероватних 40% зависно од модела за који су пољопривредници заинтересовани.
95% вредности наших сејалица је створено у нашем производном погону, а посебну пажњу истичемо на сетвени апарат који је срце сејалице и за њега дајемо гарантни рок 60 месеци. У сусрет највећој манифестацији из области пољопривреде- Новосадском пољопривредном сајму и ову прилику користимо да нагласимо да је значај новца који остаје у Србији веома велики и да смо као друштво максимално одговорни за целокупну слику наше привреде, јер једном када новац потрошимо на иностране производе из финансијског “крвотока” наше привреде трајно губимо новац. Реч је баш о новцу који нам је неопходан када нас погоде суше и све друге природне и економске непогоде, а који је данас неопходан. Само у претходној години наш привредни систем је директно или индиректно уплатио у локални и републички будзет висе од 120 милиона динара. Овим путем позивамо све пољопривреднике да гласају за домаће, јер су се испунили најважнији услови а то су:
1. Сејалице су на стању, спремне за испоруку.
2. Цене сејалица су изузетно повољне као никад до сада.
У периоду док траје сајам ми ћемо имати Дане отворених врата у нашој фабрици и сви пољопривредници нас могу посетити на локацији Мајевичка улица бб- Продајни центар Мајевица у Бачкој Паланци где ће бити изложен целокупни производни програм заједно са трактором.
Наша комерцијална служба је на располагању свим читаоцима АгроБизнис магазина преко следећи телефона:
063 437 548 или 063 416 158 или 062 8030 966

Srodni tekstovi

Оставите коментар