Потврђено: Нема одлагања Сајма меда и лековитог биља у Врању

Аутор: draganadpetrovic
656 посета

Кризни штаб одобрио је одржавање IV Пчеларског сајма југоисточног Балкана у Врању и II Сајма лековитог, зачинског, украсног биља и пчелињих производа, који се одржавају истовремено и заказани су за 11. септембар.

У наредних пар дана објавићемо распоред штандова и списак излагача, за сад можемо рећи да ће само на пчеларском Сајму бити чак 43 излагача опреме, 4 излагача са пчеларском литературом и 21 пчелар са пчелињим производима, што га чини највећим по броју излагача од оснивања Сајма.

II Сајам лековитог, зачинског, украсног биља и пчелињих производа имаће 31 излагача (без пчелара излагача пчелињих производа, којих има 21, како смо већ написали).

Илустрација: Лаванда / Фото: Pixabay

Сајам ће отворити потпредседник Владе Србије и министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Бранислав Недимовић.

За излагаче обезбеђен је посебан паркинг чију ћемо локацију такође објавити са мапом излагача, како би лако могли да износе робу до штандова, а на лицу места ће их људи из организације упућивати на њега, те молимо излагаче да се паркирају баш на тај паркинг. За посетиоце је обезбеђен шири паркинг, што ћемо такође детаљно објавити у наредних пар дана.

Све време Сајма радиће ресторан на базену.

Што се тиче предавања, сада је познат коначан списак предавања, која ће се сва одржати у малој сали Спортске хале Града Врања (иста локација као претходних година, али други улаз.

Илустрација: Откупна цена багремовог меда скочила на 7,1 евро по килограму


Иначе, како је саопштио СПОС откупна цена овогодишњег багремовиг меда је скочила и сада кошта 7,1 евро по килограму.

Извор: https://spos.info/sajam-u-vranju-bice-odrzan/

Srodni tekstovi

Оставите коментар