Golubac dobio novu poslovnicu Dunav osiguranja

Аутор: dzonioff
466 посета

Golubac, 27. jul 2018. godine – Kompanija „Dunav osiguranje“, u prisustvu velikog broja zvanica, osiguranika i građana, otvorila je danas novu poslovnicu u Golupcu. Ovaj poslovni prostor renoviran je i opremljen po najvišim standardima, a njegova funkcionalnost biće u potpunosti usmerena ka potrebama lokalne zajednice i građana  za osiguranjem, rekao je prilikom otvaranja Vojkan Ilić, direktor Glavne filijale „Dunav osiguranja“ u Požarevcu.

‒ Otvaranje nove poslovnice Kompanije „Dunav osiguranje“ u Golupcu, na području GFO Požarevac, u skladu je sa strateškim opredeljenjem i posvećenošću širenju poslovne mreže najveće nacionalne osiguravajuće kuće i jačanju njene pozicije u Braničevskom okrugu. Nastojimo da prepoznamo potrebe naših klijenata, što nam je posebno važno jer pripadaju svim tržišnim segmentima, počev od individualnih osiguranika ‒ fizičkih lica, preko preduzetnika, malih i srednjih preduzeća, obrazovnih, sportskih i drugih organizacija, organa lokalne samouprave, pa sve do najvećih nacionalnih kompanija i sistema kao što su EPS ‒ „Termoelektrane i kopovi Kostolac“ i drugi, istakao je u obraćanju novinarima, poslovnim partnerima  i prijateljima Kompanije  Vojkan Ilić.

Pored novootvorene poslovnice u Golupcu, mrežu Glavne filijale  „Dunav osiguranja“ u Požarevcu čine i poslovni objekti u Požarevcu, Kostolcu, Petrovcu, Žabarima, Malom Crniću, Žagubici, Kučevu i Velikom Gradištu.

‒ Planirali smo da do kraja ove godine, ali i u godinama koje slede, poboljšamo prodaju osiguranja u Braničevskom okrugu. Naš cilj je da nadmašimo  premiju od 630 miliona dinara koja je na području GFO Požarevac ostvarena u 2017. godini i da na taj način damo doprinos ukupnim rezulatima „Dunаv оsigurаnja“. Naša kompanija sinоnim je zа osiguravajuću delatnost u Srbiјi i tržišni lidеr sа učеšćеm оd 26,8 odsto u ukupnoj premiji, i čak 33 prоcеnаtа u neživotnim osiguranjima. U prеthоdnој gоdini prоdаli smо gоtоvо 1.900.000 pоlisа i оstvаrili prеmiјu vеću оd 200 miliоnа еvrа. Akcionarima smo isplatili dividendu po osnovu dobiti utvrđene u finansijskim izveštajima Kompanije za 2017. godinu, а Rеpublikа Srbiја, kао nајvеći pојеdinаčni аkciоnаr dоbilа је 510,34 miliоnа dinаrа.

Zamenik predsednika opštine Golubac Saša Marjanović izrazio je zadovoljstvo zbog otvaranja poslovnice Kompanije „Dunav osiguranje“ koja je prijatelj i donator opštine Golubac.

Podsetio je da je nakon poplava 2015. godine „Dunav osiguranje“ na razne načine pomoglo opštini Golubac, a kao jednu od akcija izdvojio je izgradnju novog vrtića.

Marjanović je naglasio da se u golubačkoj opštini kroz mere lokalnog razvoja podstiče poljoprivredna i stočarska proizvodnja i u tom kontekstu izrazio je nadu da će se u projekat uključiti i „Dunav osiguranje“.

-Nadam se da ćemo razgovarati o najboljim rešenjima kako bi građani mogli maksimalno da iskoriste subvencije koje im opština daje, ali i da koriste usluge naše nacionalne osiguravajuće kuće, a ne sumnjivih društava koja nemaju tradiciju, poručio je Marjanović.

Vršilac dužnosti  Turističke organizacije Golubac Milen Bogojević istakao je značaj otvaranja poslovnice „Dunav osiguranje“ u Golupcu koja će sada biti još bliža građanima, turistima i celoj opštini.

-Turizam je prepoznat kao jedana od ključnih stavki u strateškom razvoju opštine Golubac i u tom kontekstu prisustvo „Dunav osiguranja“ je neophodno i korisno i za turizam i za celu opšinu“, istakao je Bogojević.

Nova poslovnica „Dunav osiguranja“ u Golupcu nalazi se na Golubačkom trgu broj 1, a biće otvorena za klijente od 8 do 16 časova svakog radnog dana.

Srodni tekstovi

Оставите коментар