Потрошачи наградили ДУНАВ ОСИГУРАЊЕ

Аутор: dzonioff
250 посета

У Свечаној сали Скупштине града Београда додељене награде „Мој избор“ Удружења „Моја Србија“. Том приликом је једина домаћа и најјача осигуравајућа кућа награђена као једна од одобинтица. Признање „Мој избор“ у име Компаније „Дунав осигурање“ примила је Ана Абрамовић, директорка Сектора за маркетинг највеће осигуравајуће куће у Србији. У свом обраћању Абрамовић се захвалила потрошачима на поверењу које указују „Дунав осигурању“ и истакла да ће Компанијама то ценитини и годинама пред нама.

„Мој избор“ организује се традиционално, сада по осми пут, а овогодишња акција реализована је уз подршку потпредседнице Владе Републике Србије Зоране Михајловић, Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре и Града Београда.

Основни циљ кампање је подстицање развоја домаће производње, као и побољшање квалитета робе и услуга. Признање „Мој избор“ јединствено је и по томе што се додељује искључиво на основу гласова потрошача. Ове године акцијом је обухваћено 780 домаћих производа и брендова.

У оквиру свечаности присутнима су се обратили Зорана Михајловић, потпредседница Владе Републике Србије и министарка за грађевинарство, саобраћаја и инфраструктуре, Андреја Младеновић, заменик градоначелника Београда, као и Милан Ристић, председник удружења „Моја Србија“.

Ana Abramović, direktorka Sektora za marketing,

Kompanije „Dunav osiguranje“

Srodni tekstovi

Оставите коментар