Погледајте какве попусте даје Дунав осигурање

Аутор: dzonioff
309 посета

ЈЕФТИНИЈЕ И ОСИГУРАЊЕ ЗА ЗИМСКИ ОДМОР И

БОРАВАК У ОДМАРАЛИШТУ „ДУНАВ“ НА ЗЛАТИБОРУ

„Дунав осигурање“ за зимску туристичку сезону одобрава акцију погодности призакључивању полисе путничког здравственог осигурања, путног осигурања, као и за још неке услуге највеће осигуравајуће куће у Србији.
До 28.фебруара Компанија при уговарању путничког здравственог осигурања, односно пакета путног осигурања, одобрава примену следећих попуста:
– 10% на премију путничког здравственог осигурања за пословна и туристичка путовања у иностранство која у континуитету не трају дуже од 30 дана или
– 15% попуста на премију пакета путног осигурања уколико се закључује само основно осигуравајуће покриће (путничко здравствено осигурање, осигурање од последица несрећног случаја – незгоде,и осигурање од грађанске одговорности), односно
– 20% попуста на премију осигурања у случају уговарања једног или оба допунска покрића (осигурање од отказа путовања и осигурање пртљага); ови попусти примењују се за пословна или туристичка путовања у иностранство која у континуитету не трају дуже од 90 дана, рекао је у изјави медијима Алекса Аксентијевић, директор Главне филијале „Дунав осигурања“ у Обреновцу.
Уз ове погодности, осигураници/уговарачи који закључе уговор о путничком здравственом осигурању односно пакет путног осигурања имају прилику да користе и додатне комерцијалне попусте:
– 30% комерцијалног попуста на премију осигурања помоћи на путу уколико је почетак трајања осигурања у акцијском периоду;
– закључење краткорочне полисе комбинованог осигурања домаћинства за период трајања годишњег одмора по специјалној цени путем пакета „зимска чуваркућа“;

Све у вези с промотивним условима Зимске акције путничког здравственог, односно пакета путног осигурања с још неким услугама „Дунава“, заинтересовани грађани могу сазнати на неком од 600 и више продајних места Компаније, или бесплатним позивом на телефонски број Контакт центра 0800 386 286, као и путем интернет адресе www.дунав.цом.

Сајамска понуда „Дунав туриста“

ПОПУСТИ И ПОКЛОНИ ЗА БОРАВАК У ОДМАРАЛИШТУ ДУНАВ НА ЗЛАТИБОРУ
Поводом овогодишњег Сајма туризма, „Дунав турист“ одобрава поклон ваучер који пружа попуст од 6.000 динара на стандардну цену у периоду од 22. фебруара до 27. априла. Основни услов за добијање овог попуста јесте боравак са најмање два ноћења и услугом пансиона или полупансиона у Одмаралишту „Дунав“ у центру Златибора. Овај ваучер се може комбиновати с другим стандардним попустима из ценовника који се остварују на основу дужине боравка. Коришћењем поклон ваучера цена дводневног боравака се креће од 8.600,00 динара у економик соби до 16.000,00 динара у премијум апартманима за две особе. Гости који остварују право на ваучере Републике Србије могу искористити оба ваучера и себи приуштити попуст од чак 11.000,00 динара за боравак у Одмаралишту “Дунав” на Златибору .
– Такође, раним резервисањем смештаја за лето 2018. године у периоду од 1. јула до 8. септембра свим заинтересованим посетиоцима предстојећег Сајма обезбеђен је попуст од 25% на основну цену, уз минималан боравак у одмаралишту са пет ноћења. Уз резервацију у наведеном термину, услов за остварење попуста је и да минимална услуга буде полупансион, као и уплата 50% аванса најкасније до 4. јуна. Цене се крећу, у зависности од термина коришћења смештаја, од 3.040 динара дневно по особи за услуге полупансиона у економик соби па навише, у складу са изабраном собом или апартманом. За децу узраста до седам година боравак је бесплатан, док је за малишане од седам до 12 година цена полупансиона у Одмаралишту „Дунав“ 1.275 динара дневно. У цену пансиона улазе и услуге релакс центра и анимацијски програм за децу, истакао је Душко Ковачевић, директор „Дунав турист“-а.

Srodni tekstovi

Оставите коментар