„Дунав Осигурање“ представило посебан програм осигурања

Аутор: dzonioff
269 посета

Многе се ствари у животу не могу предвидети и рак се не дешава тамо „неким другим“ људима. Према подацима референтних здравствених установа у Србији, малигне болести један су од водећих узрока умирања у нашој земљи. Сваке године у Србији од рака оболи око 36.000 особа, а умре око 19.000 пацијената. Мушкарци највише оболевају и умиру од карцинома плућа, дебелог црева и простате, док су код жена најчешћи карциноми дојке и грлића материце. Последњих година направљени су велики помаци у дијагностици и терапији малигних болести, при чему превенција и даље остаје основни и најефикаснији метод у борби против рака.

Рак је данас највећи здравствени проблем са којим се суочава и бори читав свет. У земљама с најразвијенијом здравственом заштитом, већ дуги низ година препозната је потреба за додатним здравственим осигурањем за случај оболевања од најтежих, пре свега малигних болести. Поред здравог стила живота и редовних систематских прегледа, додатно осигурање представља „лек избора“, јер омогућава неопходну стручну подршку и финснијску потпору, за целу породицу најтежим тренуцима.

У Србији је, по први пут, у сарадњи са стручњацима развијен управо такав програм осигурања за случај оболевања од рака – Цанцер Протецтион. Цанцер Протецтион, као посебан вид додатног здравственог осигурања, подразумева исплату уговорене суме или њеног дела уколико се у току трајања осигурања постави прва дијагноза рака. Осим тога, овим видом осигурања обухваћена је и могућност прибављања другог лекарског мишљења у врхунским здравственим центрима у свету, као што су Харвард Медицал Сцхоол Теацхинг Хоспиталс и Лондон’с Кинг’с Цоллеге Хоспитал, чиме пацијенти добијају најсавременији препоручени начин лечења.

Једино знањем, правовременом превенцијом и савременом терапијом можемо победити рак.

Др Јанко Самарџић, специјалиста клиничке фармакологије

Цанцер Протецтион, као посебан вид додатног здравственог осигурања, подразумева исплату уговорене суме или њеног дела уколико се осигуранику у току трајања осигурања постави прва дијагноза рака. По приступачној цени, већ од неколико стотина динара месечно, осигурана сума у случају постављања дијагнозе може бити од 500.000 динара до 5.000.000 динара. Посебна предност полисе Цанцер Протецтион јесте могућност прибављања другог лекарског мишљења, са препорученим начином лечења у сарадњи са компанијом „МедиГуиде“. Реномирана компанија „МедиГуиде“ из САД омогућава контакт и прибављање другог лекарског мишљења у врхунским здравственим центрима у свету.

Све потребне информације можете допити бесплатним позивом Контакт центра Компаније „Дунав осигурање“ на број 0800 386 286 или на сајту www.дунав.цом

Srodni tekstovi

Оставите коментар