Новогодишња чаролија на београдским пијацама

Аутор: draganadpetrovic
383 посета

ЈКП „Градске пијаце“ у периоду од 25. до 30. децембра традиционално, као и сваке године, организује „Новогодишње маркете“ на три београдске пијаце: „Каленић“, „Земун“ и „Палилула“ у периоду од 8 до 16 часова.

Богата понуда намирница за новогодишњу трпезу, пригодни поклони и новогодишње декорације красиће тезге најпосећенијих пијаца. Многобројни излагачи, пољопривредни произвођачи из целе Србије, млади креативци, дизајнери, уметници, занатлије изложиће најтраженије зимске ђаконије, актуелне модне производе, асесоаре и природну козметику. За суграђане који желе да обрадују своје најмилије, београдске пијаце биће права места за куповину јединствених и необичних новогодишњих поклона. На новогодишњим тезгама наћи ће се и разноврстан избор украса направљених од керамике, дрвета, стакла и других материјала.

Пажњу и простор као друштвено одговорно предузеће посветићемо и члановима Удружења „Звуци срца“ које окупља децу ометену у развоју. На пијаци Каленић 25. децембра чланови тог Удружења изложиће своје радове у оквиру Новогодишњег маркета.

Илустрација: Празнична атмосфера на пијачним тезгама/ Фото: ЈКП Београдске пијаце

Како бисмо употпунили новогодишњу чаролију 26. децембра ЈКП „Градске пијаце“ припрема новогодишње изнанађење за наше најмлађе суграђане.

На пијаци Каленић одржаће се позоришна представа „Новогодишња заврзлама принца Жабе“, док ће малишани на пијаци Земун уживати у представи „Новогодишња заврзлама Хуан Пабла Мексикана“.

После „решавања новогодишњих заврзлама“, на пијаце Каленић и Земун долази најомиљенији дека са северног пола – Деда Мраз и доноси слатке пакетиће.

Београдске пијаце су у време новогодишњих празника посебно испуњене позитивном енергијом и смехом, а значајни попусти само доприносе веселој и бајковитој атмосфери.

Дођите на Вашу омиљену пијацу, понесите добро расположење и будите део новогодишње магије.

Извор: http://www.bgpijace.rs/?p=6730#more-6730

Srodni tekstovi

Оставите коментар